• Obavljajući sve potrebne radnje za organiziranje i početak nove školske godine u našoj županiji - kantonu, Ministarstvo prosvjete, znanosti, kulture i športa HNŽ-K u suradnji sa Ministarstvom zdravstva, rada i socijalne skrbi HNŽ-K, Kriznim stožerom HNŽ-K i domovima zdravlja u našoj županiji-kantonu, provode akciju imunizacije uposlenika u odgojno-obrazovnom sustavu Hercegovačko-neretvanske županije - kantona kako bi se i u tom segmentu poduzele sve potrebne mjere prevencije.

  • U organizaciji Gradskog vijeća Mostara, Ministarstva prosvjete, znanosti, kulture i športa HNŽ-K i Platforme bosansko - turskog bratstva, 30. i 31. srpnja na platou ispod Starog mosta u Mostaru održat će se deseta manifestacija, Dani bosanskohercegovačko - turskog prijateljstva.

     

  • Ministar prosvjete, znanosti, kulture i športa HNŽ dr. sc. Rašid Hadžović sastao se predstavnicima Kluba skakača u vodu „Mostari“, povodom tradicionalnih 455. skokova sa Starog mosta, koji će se održati u nedjelju, 25. srpnja.

  • Bošnjačka zajednica kulture (BZK) "Preporod" Regionalno društvo Hercegovina sinoć je u ambijentalnom prostoru mostarskog Centra za kulturu organizirala bajramski koncert.

    Bajramski koncert u Mostaru okupio je mnogobrojne predstavnike vjerskih, kulturnih i institucija vlasti.

  • Ministar prosvjete, znanosti, kulture i športa HNŽ-K, dr. sc. Rašid Hadžović uputio je čestitku povodom nastupajućeg Kurban-bajrama.

Vijesti
Projekti