Top Tech Giant stipendije

Datum objave: 14.06.2018

TopTech Giant raspisuje natječaj za dodjelu stipendije/nagrade za kreativne studente na temu spašavanja svijeta od zagađenja.TopTech Giant dodjeljuje stipendije za međunarodne studente,  u visini od 1000$, sa željom da se pomogne kreativnim studentima da doprinesu spašavanju svijeta od zagađenja. Ovaj stipendijski program je kreiran za međunarodne koledže (za studijsku 2018-2019), za studente diplomskih i postdiplomskih studija sa sloganom “Napravi razliku, upotpuni snove”.

Na ovaj stipendijski program mogu aplicirati studenti novinarstva ili komunikologije, dodiplomskog i postdiplomskog studija, s tim da je neophodno da napišu članak ili priču i pošalju svoju ideju. Sadržaj mora biti jedinstven, kreativan i napisan na engleskom jeziku. Pomenuti članak, od 300-1000 riječi (u formatu .doc ili .pdf), treba biti poslan na scholarship@toptechgiant.com.  Rok za prijave je 26.12.2018. godine.

 

Više informacija možete pronaći na sljedećem linku: https://www.toptechgiant.com/.

copper hair extensions uk ancient chinese secret hair growth korean human hair wigs wig installation london people getting extensions hair wigs uk lavender kanekalon braiding hair stores that sell wigs near me hair wigs uk ombre brazilian hair weave the hair lounge london grays hair extensions