PREDSJEDNICA BUHAČ I MINISTAR VELAGIĆ SA SINDIKATIMA PROSVJETE

Datum objave: 30.08.2024

Predsjednica Vlade Hercegovačko-neretvanske županije, Marija Buhač zajedno s ministrom prosvjete, znanosti, kulture i športa, Adnanom Velagićem danas je održala sastanak s čelnicima sindikalnih organizacija osnovnoga i srednjeg obrazovanja u HNŽ-u, Goranom Miličevićem, Edinom Čomić, Josipom Milićem i Edinom Sarajlićem.



Tijekom sastanka predsjednica i ministar su predstavnicima sindikata prezentirali ukupno stanje financija u Županiji, te ih upoznali i o drugim aktivnostima koje resorno ministarstvo poduzima kako bi se poboljšao radno–pravni status zaposlenika ali i ukupno stanje u prosvjeti.

Razgovarajući o zahtjevima sindikata, predstavnici Vlade  upoznali su predstavnike sindikata što Vlada, s obzirom na ukupnu financijsku situaciju, može konkretno ponuditi u odnosu na zahtjeve, a da se ne ugrozi financijska stabilnost Županije.

Predsjednica i ministar, također, su iskazali spremnost da se odmah riješe za prosvjetne djelatnike neka vrlo bitna pitanja, a koja se nisu rješavala dugi niz godina.

Predstavnici sindikata istaknuli su kako će o današnjemu sastanku i zaključcima razgovora sa predstavnicima Vlade upoznati svoje članstvo te se o njima očitovati do ponedjeljka.

copper hair extensions uk ancient chinese secret hair growth korean human hair wigs wig installation london people getting extensions hair wigs uk lavender kanekalon braiding hair stores that sell wigs near me hair wigs uk ombre brazilian hair weave the hair lounge london grays hair extensions
Projekti