Ministar Velagić održao sastanak s ministrom Osmankićem

Datum objave: 11.06.2024

Ministar prosvjete, znanosti, kulture i športa Hercegovačko-neretvanske županije-kantona, prof. dr. Adnan Velagić održao je sastanak s ministrom prosvjete, znanosti, kulture i športa Unsko-sanske županije, Denisom Osmankićem.



Ministri Velagić i Osmankić razgovarali su o radu i djelovanju ministarstava, kao i zajedničkim aktivnostima kojima bi unaprijedili sustav obrazovanja, kulture i športa.

„Drago mi je što sam danas imao priliku da održim sastanak s ministrom Osmankićem i da razgovaramo o sustavu obrazovanja i oblastima kulture i športa u našim županijama, kao i Bosni i Hercegovini. Kako bismo unaprijedili navedene oblasti važno je da razgovaramo, surađujemo i zajednički djelujemo“, kazao je ministar Velagić.

Ministar Osmankić zahvalio je ministru Velagiću na gostoprimstvu i srdačnoj dobrodošlici i istakao kako je međuinstitucionalna suradnja izuzetno važan čimbenik za unapređenje oblasti obrazovanja, znanosti, kulture i športa.

copper hair extensions uk ancient chinese secret hair growth korean human hair wigs wig installation london people getting extensions hair wigs uk lavender kanekalon braiding hair stores that sell wigs near me hair wigs uk ombre brazilian hair weave the hair lounge london grays hair extensions
Projekti