Ministar Velagić ugostio predstavnike Obrazovnog centra za demokratiju i ljudska prava CIVITAS

Datum objave: 27.03.2024

Ministar prosvjete, znanosti, kulture i športa HNŽ-K, prof. dr. Adnan Velagić i stručna savjetnica za srednje obrazovanje, Karmela Zlomislić održali su sastanak s izvršnom ravnateljicom Obrazovnog centra za demokratiju i ljudska prava CIVITAS, Sandrom Sladaković i voditeljem programskog tima, Anesom Čerkezom.



Sudionici sastanka razgovarali su o nastavku suradnje i narednim aktivnostima kao što su inovirani kurikulum i udžbenici građanskog obrazovanja, Projekt građanin praktična nastava, program certifikacije nastavnika, potrebe za mapiranjem učitelja i učenika građanskog obrazovanja.

Resorni ministar izrazio je zadovoljstvo nastavkom suradnje, te istakao da Ministarstvo surađuje s organizacijama koje provode korisne i zanimljive projekte u kojima učitelji i učenici rado sudjeluju, a jedna od njih je Obrazovni centar za demokratiju i ljudska prava CIVITAS.

Izvršna ravnateljica Sladaković i voditelj programskog tima, Čerkez zahvalili su ministru na srdačnoj dobrodošlici i iskazali zadovoljstvo nastavkom suradnje. Također, naglasili da u narednom razdoblju slijedi niz aktivnosti za koje smatraju da će biti uspješno realizirane na obostrano zadovoljstvo.

copper hair extensions uk ancient chinese secret hair growth korean human hair wigs wig installation london people getting extensions hair wigs uk lavender kanekalon braiding hair stores that sell wigs near me hair wigs uk ombre brazilian hair weave the hair lounge london grays hair extensions
Projekti