Otvorena igrališta JU Prve osnovne škole Konjic i JU Druge osnovne škole Konjic

Datum objave: 28.02.2024

U sklopu obilježavanja 1. ožujka - Dana nezavisnosti Bosne i Hercegovine i 3. ožujka – Dana oslobođenja Konjica od fašizma, ministar prosvjete, znanosti, kulture i športa HNŽ-K, prof. dr. Adnan Velagić, premijer Federacije Bosne i Hercegovine, Nermin Nikšić i gradonačelnik Grada Konjica, Osman Ćatić zajedno sa ravnateljicom JU Druge osnovne škole Konjic, Muneverom Tinjak i ravnateljem JU Prve osnovne škole Konjic, Omerom Kozićem, otvorili su obnovljena igrališta dvije pomenute škole.



Ministar Velagić izrazio je zadovoljstvo što su škole u Konjicu uz potporu Grada Konjica uspješno realizirale projekte obnove školskih igrališta. „Ovih dana kada Konjic slavi dva praznika, 1. ožujak - Dan nezavisnosti Bosne i Hercegovine i 3. ožujak – Dan oslobođenja Konjica od fašizma, Grad Konjic na čelu sa gradonačelnikom, Osmanom Ćatićem poklanja ono što je najvrijednije i što je najpotrebnije, a to je ulaganje u budućnost. Danas je upriličeno otvaranje novih sadržaja u našim školama, JU Prvoj osnovnoj školi Konjic i JU Drugoj osnovnoj školi Konjic gdje će naša djeca imati bolje uvjete za obrazovanje, napredovanje i školovanje uopće. Kada je riječ o infrastrukturi, Ministarstvo je i do sada davalo potporu ovakvim aktivnostima i u narednom razdoblju planiramo im biti potpora. Ovom prilikom, svim Konjičanima i Konjičankama čestitam Dan nezavisnosti jedine nam domovine, uz poruku da domovinu čuvamo, gradimo i njegujemo svim srcem“, kazao je resorni ministar.

U ovom značajnom projektu koji će direktno utjecati na kvalitet izvođenja nastave i tjelesnu i zdravstvenu kulturu, sudjelovala je Gradska uprava Konjica u suradnji sa Vladom FBiH.

Obilježavanje Dana nezavisnosti Bosne i Hercegovine u Konjicu počelo je 22. veljače, i to izložbom “1. ožujak – Dan nezavisnosti Bosne i Hercegovine” u organizaciji Arhiva FBiH, a bit će nastavljeno i narednih dana i to defileom učenika osnovnih i srednjih škola, međunarodnim šahovskim turnirom i drugim sadržajima, kao i obilaskom spomen obilježja i polaganjem cvijeća.

Galerija

copper hair extensions uk ancient chinese secret hair growth korean human hair wigs wig installation london people getting extensions hair wigs uk lavender kanekalon braiding hair stores that sell wigs near me hair wigs uk ombre brazilian hair weave the hair lounge london grays hair extensions
Projekti