Ministar Velagić u posjeti Ministarstvu obrazovanja i nauke Tuzlanskog kantona

Datum objave: 22.02.2024

Ministar prosvjete, znanosti, kulture i športa HNŽ-K, prof. dr. Adnan Velagić boravio je u službenoj posjeti Ministarstvu obrazovanja i nauke Tuzlanske županije, gdje se susreo s ministrom Ahmedom Omerovićem.



Sudionici sastanka razgovarali su djelovanju ministarstava, te projektima koji bi doprinijeli kvalitetnijem obrazovanju.

„Danas sam održao sastanak s ministrom obrazovanja i nauke Tuzlanskog kantona na kojem smo razgovarali o obrazovnom sustavu u našim županijama, kao i o unapređenju obrazovanja i znanosti. Institucionalna suradnja veoma je značajan čimbenik za poboljšanje kvalitete obrazovnog sustava, stoga smatram da su ovakvi sastanci na kojima se razmjenjuju iskustva i prijedlozi od velike važnosti. Koristim priliku da ministru Omeroviću zahvalim na gostoprimstvu i nadam se da će uskoro posjetiti Hercegovačko-neretvansku županiju-kanton“, kazao je ministar Velagić.

Sastanak je zaključen spremnošću za zajedničku suradnju koja će doprinijeti unapređenju obrazovanja znanosti.

copper hair extensions uk ancient chinese secret hair growth korean human hair wigs wig installation london people getting extensions hair wigs uk lavender kanekalon braiding hair stores that sell wigs near me hair wigs uk ombre brazilian hair weave the hair lounge london grays hair extensions
Projekti