Obilježena 111. obljetnica Muslimanskog dobrotvornog društva „Merhamet“

Datum objave: 12.02.2024

Ministar prosvjete, znanosti, kulture i športa HNŽ-K, prof. dr. Adnan Velagić obratio se na svečanoj akademiji povodom obilježavanja 111. obljetnice Muslimanskog dobrotvornog društva „Merhamet“ Bosne i Hercegovine koja se održala u Centru za kulturu Mostar.



Na samom početku svog obraćanja resorni ministar pozdravio je nazočne i predsjedniku Merhameta u Bosni i Hercegovini, Kenanu Vrbanjcu i ravnatlejima regionalnih odbora Merhameta uputio iskrene čestitke povodom ove značajne godišnjice.

„Za 111. godina postojanja Muslimansko društvo „Merhamet“ prošlo je trnovit put, ali usprkos svim preprekama i nedaćama ne samo da se uspjelo održati, nego je izraslo u hvale vrijednu i respektabilnu međunarodnu humanitarnu organizaciju. Razlog tome je želja, volja, htijenje i rad mnogih aktivista koji su svoju misiju obavljali i koji je, u današnjem vremenu, obavljaju časno i s mnogo entuzijazma. 'Merhamet' jeste pomogao, 'Merhamet' i danas pomaže građanima na marginama društva i čuva njihovo ljudsko dostojanstvo, bez obzira na vjeru i naciju. Upravo zbog takvih i mnogih drugih aktivnosti koje danas realiziraju, prosvjete, znanosti, kulture i športa HNŽ-K, na čijem sam čelu prepoznalo je kvalitetno djelovanje ovog društva, a posebno Regionalnog odbora Merhameta Mostar s kojim imamo odličnu suradnju. Stoga ćemo, kao i do sada, biti vaša potpora u daljnjem djelovanju, a sve u cilju podizanja kvalitete života građana na marginama društva“, kazao je ministar Velegić.

Osim ministra Velagića nazočnima su se obratili predsjednik Muslimankog dobrotvornog društva „Merhamet“, Kenan Vrbanjac i ravnatelj Regionalnog odbora „Merhameta“ Mostar, Adnin Hasić.

copper hair extensions uk ancient chinese secret hair growth korean human hair wigs wig installation london people getting extensions hair wigs uk lavender kanekalon braiding hair stores that sell wigs near me hair wigs uk ombre brazilian hair weave the hair lounge london grays hair extensions
Projekti