Ministar Velagić održao sastanak s predsjednikom Omladinskog kluba „Novi val“

Datum objave: 24.01.2024

Ministar prosvjete, znanosti, kulture i športa HNŽ-K, prof. dr. Adnan Velagić održao je sastanak s predsjednikom Omladinskog kluba „Novi val“, Adnanom Đulimanom.



„Na području naše Županije djeluje veliki broj udruženja koji rade vrlo kvalitetno, a jedno od takvih je Omladinski klub 'Novi val'. Predsjednik Đuliman predstavio mi je aktivnosti i planove koji zaslužuju našu pažnju i potporu i nadam se da će na tragu dosadašnje prakse nastaviti svoje djelovanje“, istakao je ministar.

Đuliman je resornom ministru predstavio aktivnosti i planove Udruženja i zahvalio na srdačnoj dobrodošlici.

„Čast mi je i zadovoljstvo što sam danas imao priliku da ministru Velagiću predstavim aktivnosti Omladinskog kluba 'Novi val' koje smo radili zadnjih 15 do 20 godina, ali i da predstavim buduće ciljeve. Također, predstavio sam projekte koje radimo sa školama na područja Grada Mostara koji imaju za cilj povezivanje i bolju komunikaciju. Ministru sam najavio i projekt koji se zove 'Zajedno za rijeke' koji se realizira na području Jugoistočne Evrope. Jedna od aktivnosti tog projekta je i Mala škola mušičarenja koja počinje ove subote. Ovom prilikom zahvaljujem se ministru na ukazanoj prilici da predstavim naše aktivnosti “, kazao je Đuliman.

'Novi val' je omladinska organizacija čiji cilj je animiranje mladih ljudi i aktivno uključivanje u edukativne, ekološke, športske, umjetničke, turističke, kulturne, i zabavne aktivnosti.

copper hair extensions uk ancient chinese secret hair growth korean human hair wigs wig installation london people getting extensions hair wigs uk lavender kanekalon braiding hair stores that sell wigs near me hair wigs uk ombre brazilian hair weave the hair lounge london grays hair extensions
Projekti