Ministri u Vladi HNŽ-K obišli radove na stadionu „Rođeni“

Datum objave: 22.01.2024

Ministar prosvjete,  znanosti, kulture i športa HNŽ-K, prof. dr. Adnan Velagić, ministar financija HNŽ-K, Adil Šuta i ministar trgovine, turizma i zaštite okoliša, Emil Balavac obišli su radove na izgradnji tribine na stadionu „Rođeni“ u Vrapčićima.



„Zadovoljstvo mi je vidjeti da se radovi na izgradnji tribine na stadionu 'Rođeni' odvijaju predviđenim tempom i da će ovo biti jedan od najkvalitetnijih stadiona u Bosni i Hercegovini. FK Velež je klub sa zavidnom tradicijom i historijom i naša obveza je koordinacijom i suradnjom djelujemo na putu njegovog unapređenja. Kako sam do sad već nekoliko puta kazao, naše opredjeljenje je da podržavamo športske klubove, a jedan od njih svakako je FK Velež. Ovu priliku koristim da stručnom stožeru, igračima i Upravi FK Veleža poželim mnogo sreće i uspjeha u proljetnom dijelu Premijer lige Bosne i Hercegovine“, kazao je ministar Velagić.

Ministar Šuta kazao je da potpora jednom od najreprezentativnijih športskih kolektiva u državi neće i ne smije izostati.

„FK Velež predstavlja jedan od najvećih simbola Mostara i Hercegovine, sa velikom i dugom tradicijom i nadam se kako ćemo i u budućem razdoblju imati puno razloga za slavlje, kao i u prethodnom, na čemu još jednom čestitam igračima, treneru, Upravi i kompletnom osoblju kluba“, rekao je ministar Šuta.

Osim ministara u Vladi HNŽ-K, obilasku radova nazočili su i članovi Uprave FK Velež, te predsjednik Gradskog vijeća Grada Mostara, Salem Marić.

Galerija

copper hair extensions uk ancient chinese secret hair growth korean human hair wigs wig installation london people getting extensions hair wigs uk lavender kanekalon braiding hair stores that sell wigs near me hair wigs uk ombre brazilian hair weave the hair lounge london grays hair extensions
Projekti