Ministar Velagić ugostio Adnana Alagića i Almiru Lizde

Datum objave: 19.01.2024

Ministar prosvjete, znanosti, kulture i športa HNŽ-K, prof. dr. Adnan Velagić i pomoćnik ministra za kulturu i šport, Semir Memić održali su sastanak sa svjetskim prvakom u bodybuildingu i fitnesu, Adnanom Alagićem i svjetskom prvakinjom u powerliftingu, Almirom Lizde.



„Danas sam imao čast da ugostim svjetske prvake u bodybuildingu i fitnesu, te powerliftingu, koji su mi predstavili svoje aktivnosti i planove. Naša opredjeljenost je da podržavamo njihov rad i da im budemo motiv za ostvarivanje još boljih rezultata. Ovom prilikom Adnanu i Almiri upućujem iskrene čestitke za ostvarene rezultate i želim mnogo sreće na narednim natjecanjima“, kazao je mnistar Velagić.

Adnan Alagić u listopadu 2023. godine drugi put postao je svjetski prvak u bodybuildingu i fitnesu IBFF-a.

„Ovom prilikom zahvaljujem se ministru na pozivu. Ove godine očekuje nas Svjetsko prvenstvo koje će se održati u listopadu mjesecu u Kopru, natjecanje u Južnoj Africi kao i mnoga druga natjecanja za provjeru forme. Nadam se da ćemo ponoviti prošlogodišnje rezultate i uz potporu ministra i Ministarstva donijeti zlato u Bosnu i Hercegovinu “, naglasio je Alagić.

Almira Lizde je u studenom 2023. godine, šesti put, postala svjetska prvakinja u powerliftingu, kada je u disciplini deadlift ili „mrtvo dizanje“ podigla 235 kg.

„Prije svega zahvaljujem se ministru Velagiću iskazanoj potpori koja nam mnogo znači i predstavlja motiv da daljnji rad. Početak je godine i počinjemo s pripremama i novim natjecanjima. Kao i do sada, potrudit ćemo se i dati sve od sebe da odbranimo svjetsku titulu.“, rekla je Lizde.

copper hair extensions uk ancient chinese secret hair growth korean human hair wigs wig installation london people getting extensions hair wigs uk lavender kanekalon braiding hair stores that sell wigs near me hair wigs uk ombre brazilian hair weave the hair lounge london grays hair extensions
Projekti