Ministar Velagić ugostio predsjednika Povjerenstva za mlade Gradskog vijeća Grada Mostara

Datum objave: 16.01.2024

Ministar prosvjete, znanosti, kulture i športa HNŽ-K, prof. dr. Adnan Velagić održao je sastanak s predsjednikom Povjerenstva za mlade Gradskog vijeća Grada Mostara, Jasminom Pandurom.



Sudionici sastanka razgovarali su o realizaciji dosadašnjih projekata i aktivnosti koji se odnose na mlade.

„Drago mi je što sam danas ugostio gospodina Pandura, predsjednika Povjerenstva za mlade Gradskog vijeća Grada Mostara i što sam imao priliku čuti o mnogim aktivnostima koje se odnose na mlade u Gradu Mostaru. Kako sam i kazao u razgovoru s predsjednikom Komisije, opredjeljenje Ministarstva jeste da u suradnji s drugim razinama vlasti, institucijama i ustanovama stvaramo bolji ambijent za mlade kako u Gradu Mostaru, tako i u Hercegovačko-neretvanskoj županiji“, rekao je ministar Velagić.

Predsjednik Povjerenstva za mlade Gradskog vijeća Grada Mostara upoznao je ministra Velagića o  radu Povjerenstva.

„Resornom ministru predstavio sam presjek aktivnosti koje se odnose na politiku za mlade u okviru rada Gradskog Vijeća Grada Mostara, te ga upoznao sa činjenicom da su iznosi grantova u okviru svih stavki za mlade značajno povećani u protekle tri godine. Očekujem da će se na sljedećoj sjednici usvojiti Proračun Grada Mostara u kojem su planirane nove stavke za mlade. Također, kao vijećnik s Gradskog područja Jugoistok predstavio sam važne projekte koji se odnose na ovo područje, koje će financirati Vlada HNŽ-K. Ovom prilikom zahvaljujem ministru na srdačnoj dobrodošlici“, kazao je Pandur.

Resorni ministar i predsjednik Komisije iskazali su spremnost za buduću suradnju, a sve u cilju poboljšanja statusa mladih.

copper hair extensions uk ancient chinese secret hair growth korean human hair wigs wig installation london people getting extensions hair wigs uk lavender kanekalon braiding hair stores that sell wigs near me hair wigs uk ombre brazilian hair weave the hair lounge london grays hair extensions
Projekti