Ministar Velagić uručio rektorici i članovima Senata Univerziteta „Džemal Bijedić“ u Mostaru Rješenje o akreditaciji

Datum objave: 28.12.2023

Ministar prosvjete, znanosti, kulture i športa HNŽ-K, prof. dr. Adnan Velagić na novogodišnjem prijemu u rektoratu Univerziteta „Džemal Bijedić“ u Mostaru uručio je rektorici Univerziteta, prof. dr. Aleni Huseinbegović i članovima Senata Univerziteta Rješenje o akreditaciji.



„Čast i zadovoljstvo mi je što sam danas rektorici i članovima Senata Univerziteta „Džemal Bijedić“ u Mostaru uručio Rješenje o akreditaciji. Ovo Rješenje je pokazatelj da su uposlenici na čelu sa rektoricom, kao i studenti vrijedno radili.  Stoga, ovu priliku koristim da im uputim najiskrenije čestitke, te se nadam da će i u narednom razdoblju nastaviti s pozitivnim rezultatima i da će naša suradnja biti još kvalitetnija“, rekao je ministar.

Rektorica Univerziteta prof. dr. Alena Huseinbegović je informirala prisutne o detaljima uspješno završenog procesa akreditacije, te je u svom obraćanju istakla značaj posvećenosti, predanosti i profesionalnosti koje pružaju članovi univerzitetskog kolektiva naglašavajući da su upravo ove vrijednosti ključne za razvoj Univerziteta „Džemal Bijedić“ u Mostaru.

Novogodišnji prijem okupio je članove Upravnog odbora Univerziteta, menadžment, dekane i prodekane fakulteta, voditelje univerzitetskih studija, a upriličen je s ciljem proslave postignutih rezultata i zajedništva pri ostvarivanju i realizaciji misije i vizije Univerziteta „Džemal Bijedić“ u Mostaru.

Galerija

copper hair extensions uk ancient chinese secret hair growth korean human hair wigs wig installation london people getting extensions hair wigs uk lavender kanekalon braiding hair stores that sell wigs near me hair wigs uk ombre brazilian hair weave the hair lounge london grays hair extensions
Projekti