Ministri Velagić i Šuta ugostili Lanu Pudar

Datum objave: 26.12.2023

Ministar prosvjete, znanosti, kulture i športa HNŽ-K, prof. dr. Adnan Velagić i ministar financija HNK, Adil Šuta ugostili su najbolju bosanskohercegovačku plivačicu Lanu Pudar i njenog trenera Damira Đedovića.



Bila je ovo prilika da ministri čestitaju Lani na izvanrednim rezultatima i iskažu potporu za predstojeće pripreme i natjecanja.

„Drago mi je što smo ugostili našu najbolju bosanskohercegovačku plivačicu i jednu od najuspješnijih športistkinja s ovih prostora koja je mnogo puta pokazala da se radom, odricanjem i upornošću ostvaruju najbolji rezultati. Lana je naš istinski ambasador koji Bosnu i Hercegovinu predstavlja u najboljem svijetlu. Zato je naša opredijeljenost da podržavamo njen rad i daljnji športski put. Ovu priliku koristim da Lani poželim mnogo sreće na narednim natjecanjima i siguran sam da će nam ponovo donijeti medalju u Bosnu i Hercegovinu“, kazao je ministar Velagić.

Ministar Šuta istakao je da Vlade HNŽ-K podržava uspješne športiste s područja Županije, a najbolja od njih svakako je Lana.

„Čast i zadovoljstvo mi je što sam s ministrom prosvjete, znanosti, kulture i športa ugostio Lanu Pudar. Mi ćemo, kao članovi Vlade HNŽ-K, predložiti potporu za našu najbolju športašicu  kako bi imala adekvatne pripreme i kako bismo joj osigurali sredstva za nastup na Olimpijskim igrama, za koje je naša Lana već osigurala potrebnu normu. Ova Vlada ima obvezu i potrebu da podržava uspješne športiste, a Lana je trenutno naš najbolji reprezentant“, istakao je ministar Šuta.

Lana i trener Đedović upoznali su ministre o obvezama, planovima i pripremama, kao i natjecanjima koji našu plivačicu očekuju u narednom razdoblju.

„Ova godina je bila vrlo uspješna, ali i vrlo naporna. Bilo je mnogo priprema i natjecanja, a u narednoj će biti još gušći raspored. Već 7. siječnja počinjem s pripremama u Turskoj, zatim u veljači idem na Svjetsko prvenstvo u Dohu. Bit će mnogo putovanja i priprema u Hrvatskoj, Španiji, a postoji opcija i Južne Afrike. U lipnju mjesecu očekuje me Europsko prvenstvo u Beogradu i to će sve služiti kao pripremna natjecanja za Olimpijske igre koje su krajem lipnja mjeseca održavaju u Parizu“, kazala je Lana.

Lana je ministrima zahvalila na srdačnoj dobrodošlici i iskazanoj potpori koja joj predstavalja podstrek za ostvarivanje najboljih rezultata.

copper hair extensions uk ancient chinese secret hair growth korean human hair wigs wig installation london people getting extensions hair wigs uk lavender kanekalon braiding hair stores that sell wigs near me hair wigs uk ombre brazilian hair weave the hair lounge london grays hair extensions
Projekti