Ministar Velagić održao sastanak sa šefom terenskog ureda OSCE-a u Mostaru

Datum objave: 20.12.2023

Ministar prosvjete, znanosti, kulture i športa HNŽ-K, prof. dr. Adnan Velagić održao je sastanak sa šefom terenskog ureda OSCE-a u Mostaru, Ioannisom Piliourisom.



Sudionci sastanka razgovarali su o dosadašnjoj realizaciji zajedničkih projekata i aktivnosti, kao i cjelokupnom sustavu obrazovanja u Hercegovačko-neretvanskoj županiji-kantonu, te istakli da će u suradnji raditi na stvaranju boljih uvjeta u raznim sferama za građane naše Županije, s posebnim akcentom na obrazovanje.

Šef Piliouris, resornom ministru poželio je mnogo uspjeha u radu i dodao kako će planirane aktivnosti i buduća suradnja OSCE-a i Ministarstva prosvjete, znanosti, kulture i športa HNŽ-K i dalje biti usmjerene na poboljšanje obrazovnog sustava.

copper hair extensions uk ancient chinese secret hair growth korean human hair wigs wig installation london people getting extensions hair wigs uk lavender kanekalon braiding hair stores that sell wigs near me hair wigs uk ombre brazilian hair weave the hair lounge london grays hair extensions
Projekti