Ministar Velagić održao sastanak s ravnateljicom Pedagoškog zavoda Mostar i ravnatelj Zavoda za školstvo Mostar

Datum objave: 19.12.2023

Ministar prosvjete, znanosti, kulture i športa HNŽ-K, prof. dr. Adnan Velagić održao je sastanak s ravnateljicom Pedagoškog zavoda Mostar, Enisom Gološ i ravnateljem Zavoda za školstvo Mostar, Željkom Ćorićem.



„Unapređenje kvalitete obrazovanja u HNŽ-K jedan je od naših prioriteta. S tim u vezi, održao sam sastanak s ravnateljicom Pedagoškog zavoda Mostar i ravnateljem Zavoda za školstvo Mostar, na kojem smo razgovarali o budućim aktivnostima i planovima. Nadam se da ćemo te planove u skorije vrijeme realizirati, a sve u cilju poboljšanja obrazovnog sustava u našoj Županiji. Kako bismo u tome uspjeli potrebna nam je kvalitetna međuinstitucionalna suradnja i vjerujem da ćemo u narednom razdoblju na takav način i djelovati“, kazao je ministar.

Predstavnici zavoda predstavili su svoje aktivnosti koje u narednom razdoblju planiraju provesti.

„Bilo nam je zadovoljstvo da smo kao predstavnici zavoda imali priliku da razgovaramo s uvaženim ministrom. Predstavili smo mu aktivnosti iz prethodnog razdoblja, kao i šta smo to planirali. Uradili smo jedan akcioni plan, te definirali koji su to ključni koraci za realizaciju onoga što je zaista urgentno. Nadamo se i vjerujemo da ćemo uspjeti na ovom putu jer imamo svi dobre namjere i raspoloženi smo za realizaciju kvalitetnih aktivnosti u cilju kvalitetnijeg obrazovanja na razini HNŽ-K“, kazala je direktorica Gološ.

Također, ravnateljica Gološ i ravnatelj Ćorić zahvalili su ministru na srdačnoj dobrodošlici i poželjeli mnogo uspjeha i sreće u radu.

copper hair extensions uk ancient chinese secret hair growth korean human hair wigs wig installation london people getting extensions hair wigs uk lavender kanekalon braiding hair stores that sell wigs near me hair wigs uk ombre brazilian hair weave the hair lounge london grays hair extensions
Projekti