Ministri Velagić i Šuta održali sastanak s predsjednikom FK Velež i generalnim tajnikom FK Igman

Datum objave: 14.12.2023

Ministar prosvjete, znanosti, kulture i športa HNŽ-K prof. dr. Adnan Velagić i ministar financija Adil Šuta održali su sastanak s predsjednikom FK Velež Senadom Keveljom i generalnim tajnikom FK Igman Dženanom Faladžićem na kojem su razgovarali o trenutnoj situaciji u ovim klubovima, kao i narednim planovima i aktivnostima.



„Čast i zadovoljstvo mi je što sam ugostio predstavnike FK Velež i FK Igman i što smo imali priliku da razgovaramo o radu i ciljevima ova dva nogometna kluba. Naš stav je da uspješne športske kolektive i pojedince treba podržavati i mi ćemo u tom smjeru dalje djelovati. Usvojenim rebalansom Proračuna Hercegovačko-neretvanske županije-kantona za 2023. godinu osigurana su sredstva za športske kolektive, između ostalog i za FK Velež i FK Igman, ali i za druge nogometne klubove s čijim predstavnicima ćemo u narednom razdoblju održati sastanak. Ovom prilikom ravnatelju Kevelju i generalnom tajniku Faladžiću i njihovim timovima želim mnogo sreće u narednom razdoblju“, rekao je ministar Velagić.

Ministar Šuta kazao je da potpora Vlade HNŽ-K neće izostati kada je riječ o športskim kolektivima i pojedincima, te oblasti športa uopće.

„Drago mi je da smo se sastali s predstavnicima FK Velež i FK Igman. Ova Vlada je opredijeljena da zajedničkim snagama pomogne daljnji razvoj športa. Ovo su neki od naših najreprezentativnijih klubova koji igraju Premijer ligu Bosne i Hercegovine. Naš stav je da pomažemo i pomognemo njihov rad, a sve sa ciljem da šira društvena zajednica ima koristi. To su klubovi koji imaju veliki broj kako svojih nogometaša u svim selekcijama, tako i navijača i društvena zajednica očekuje naš angažman. Stoga želimo da imamo dobru suradnju i u tom smjeru ćemo nastaviti raditi i u narednom razdoblju“, kazao je ministar Šuta.

Kevelj i Faladžić predstavili su ministru Velagiću i ministaru Šuti aktivnosti, planove i ciljeve ova dva kluba.

„Današnji sastanak je inicirao ministar Velagić. To je još jedan dokaz da Ministarstvo prosvjete, znanosti, kulture i športa HNŽ-K i Ministarstvo financija HNŽ-K, kao i cjelokupna Vlada brinu o športskim kolektivima na razini Županije. I to je nešto što nas raduje. Želim istaknuti da smo i do sada imali potporu Vlade, a sada radimo na njenom kontinuitetu i razvoju. Ovo je veoma dobar znak i na osnovu današnjeg sastanka jasno je da potpora neće izostati“, kazao je Kevelj.

Predstavnici klubova iskazali su zahvalnost ministrima za iniciranje ovog sastanka, kao i za potporu koju im pružaju.

copper hair extensions uk ancient chinese secret hair growth korean human hair wigs wig installation london people getting extensions hair wigs uk lavender kanekalon braiding hair stores that sell wigs near me hair wigs uk ombre brazilian hair weave the hair lounge london grays hair extensions
Projekti