Ministar Velagić ugostio ravnatelje Hrvatskoga narodnoga kazališta Mostar, Lutkarskoga kazališta Mostar, Hrvatskoga doma hercega Stjepana Kosače, ravnateljicu Narodne knjižnice HNŽ/K i šeficu Službe za kulturu Grada Mostara

Datum objave: 13.12.2023

Ministar prosvjete, znanosti, kulture i športa HNŽ-K, prof. dr. Adnan Velagić održao je sastanak s ravnateljem Hrvatskoga narodnoga kazališta Mostar Ivanom Vukojom, ravnateljem Lutkarskoga kazališta Mostar Tiborom Orečom, ravnateljicom Narodne knjižnice HNŽ/K Julijanom Pavlović, ravnateljem Hrvatskoga doma hercega Stjepana Kosače Danijelom Vidović i šeficom Službe za kulturu Grada Mostara Ingom Dragoje-Mikulić.



Sudionici sastanka razgovarali su o suradnji, kao i planovima i aktivnostima ovih institucija kulture.

„Danas smo održali sastanak na kojem sam imao priliku čuti stavove ravnatelja i ravnateljice, o radu institucija kojima rukovode, kao i o planiranim aktivnostima. Kad je riječ o djelovanju institucija kulture, stav Ministarstva jeste da sukladno našim mogućnostima radimo na njihovom unapređenju, kao i podržavanju projekata. Nadam se da će naša suradnja biti na zavidnoj razini, a sve u cilju promoviranja ove oblasti i njenog obogaćivanja u Hercegovačko-neretvanskoj županiji-kantonu“, rekao je ministar Velagić.

Rukovodioci institucija i Službe zahvalili su ministru na srdačnoj dobrodošlici i iniciranju ovog sastanka.

„U svoje ime, kao ravnatelj Hrvatskog narodnog kazališta Mostar, i u ime kolega i kolegica koji su bili na sastanku upućujem zahvalnost ministru na ovoj lijepoj inicijativi i volji da se upoznamo i da sasluša neke naše probleme i zahtjeve. Posebno nas veseli što smo svi stekli dojam da će suradnja u budućnosti biti konstruktivna, na način da ćemo zajedno rješavati probleme koji se pojave, jer je nama važno da imamo sugovornika. Pa čak i ako se problem ne može riješiti na način koji nama odgovara, uvijek nam je drago da Ministarstvo i ministar razumiju naše probleme i da su voljni uključiti se u njihovo rješavanje. To je neki minimum koji je nama u ovom trenutku jako važan i nadamo se da će ovo biti prvi korak uspješne, pozitivne buduće suradnje“, kazao je direktor Vukoja.

Na samom kraju sudionici sastanka izrazili su spremnost za nastavak i unapređenje suradnje.

copper hair extensions uk ancient chinese secret hair growth korean human hair wigs wig installation london people getting extensions hair wigs uk lavender kanekalon braiding hair stores that sell wigs near me hair wigs uk ombre brazilian hair weave the hair lounge london grays hair extensions
Projekti