Ministar Velagić ugostio ravnatelje institucija kulture

Datum objave: 30.11.2023

Ministar prosvjete, znanosti, kulture i športa HNŽ-K, prof. dr. Adnan Velagić održao je sastanak s ravnateljima institucija kulture na kojem su nazočili Emir Spahić, ravnatelj Narodnog pozorišta u Mostaru, Edin Kmetaš, ravnatelj Pozorišta lutaka Mostar, Asim Krhan, ravnatelj Muzeja Hercegovine, Senad Suljić, ravnatelj Centra za kulturu Mostar i Omer Mičijević, ravnatelj Narodne biblioteke Mostar.



Resorni ministar istakao je da je cilj Ministarstva da i dalje podržava djelovanje ovih institucija. „Čast i zadovoljstvo mi je što sam ugostio ravnatelje institucija kulture i što smo danas imali priliku razmijeniti stavove i mišljenja o njihovom radu i djelovanju. Uzimajući u obzir činjenicu da je djelovanje ovih institucija izuzetno važno, naše opredjeljenje je da u narednom razdoblju nastavimo podržavati njihove projekte i aktivnosti, a Ministarstvo će u koordinaciji s institucijama kulture nastojati unaprijediti našu suradnju“, kazao je resorni ministar.

Ravnatelji institucija upoznali su resornog ministra o dosadašnjim i narednim aktivnostima, te iskoristili priliku da razgovaraju o drugim otvorenim pitanjima, idejama i prijedlozima koji se odnose na djelovanje njihovih institucija, te zahvalili ministru Velagiću na srdačnoj dobrodošlici i poželjeli sreću i mnogo uspjeha u radu.

Sastanak je zaključen spremnošću za nastavak suradnje i zajedničku realizaciju aktivnosti i projekata.

copper hair extensions uk ancient chinese secret hair growth korean human hair wigs wig installation london people getting extensions hair wigs uk lavender kanekalon braiding hair stores that sell wigs near me hair wigs uk ombre brazilian hair weave the hair lounge london grays hair extensions
Projekti