Ministri Hadžović i Faladžić posjetili JU OŠ Gnojnice

Datum objave: 12.09.2023

Ministar prosvjete, znanosti, kulture i športa HNŽ-K, dr. sc. Rašid Hadžović i ministar financija HNŽ-K, Adnan Faladžić posjetili su Javnu ustanovu Osnovnu školu Gnojnice, te u pratnji ravnateljice škole, Sadete Zlomužice obišli učionice i športsku dvoranu.



Tijekom današnje posjete ministri Hadžović i Faladžić s ravnateljicom škole i suradnicima razgovarali su o trenutnim aktivnostima i planovima koji će se realizirati u narednom razdoblju.

„Drago mi je što sam danas imao priliku da razgovaram s direktoricom, zaposlenicima i učenicima JU OŠ Gnojnice. Ova škola uspješno je izgrađena u mandatu ove Vlade Hercegovačko-neretvanskog kantona i može se vidjeti da je kvalitetno urađena, na zadovoljstvo svih nas i naravno učenika i nastavnika, a prošle godine ovdje smo otvorili i stomatološku ambulantu. Navedeni projekti, kao i opremanje škola, nabavka besplatnih udžbenika i mnogi drugi projekti pokazatelj su da brinemo za našu djecu i njihovo kvalitetno obrazovanje“, kazao je ministar Hadžović.  

Resorni ministar dodao je da su uspješni rezultati učenika najbolji motiv za osiguravanje što kvalitetnijeg sustava obrazovanja, te da će Ministarstvo kao i u proteklom razdoblju nastojati da svim učenicima na području HNŽ-K osigura kvalitetne uvjete za  obrazovanje.

Ministar financija HNK, Adnan Faladžić istakao je da mu je čast i zadovoljstvo što je imao priliku da posjeti JU OŠ Gnojnice. „Vlada HNK u proteklom periodu realizirala je veliki broj projekata čiji je cilj bio unapređenje društvene zajednice. Značajna sredstva izdvojili smo za osiguranje kvalitetnog obrazovnog sistema, i u tom smjeru nastavit ćemo i dalje“, kazao je ministar Faladžić.

Ravnateljica JU Osnovne škole Gnojnice, Sadeta Zlomužica izrazila je zahvalnost ministrima Hadžoviću i Faladžiću, na posjeti i iskazanoj potpori. „Hvala ministrima, dr. sc. Rašidu Hadžoviću i Adnanu Faladžiću što su danas posjetili našu školu. Mnogo nam znači podrška koju nam pružaju i na osnovu koje poboljšavamo obrazovni sistem i stvaramo kvalitetne uslove i za zaposlenike i za učenike“, naglasila je direktorica Zlomužica.

Galerija

copper hair extensions uk ancient chinese secret hair growth korean human hair wigs wig installation london people getting extensions hair wigs uk lavender kanekalon braiding hair stores that sell wigs near me hair wigs uk ombre brazilian hair weave the hair lounge london grays hair extensions
Projekti