Ministar Hadžović u posjeti VI osnovnoj školi povodom nove školske godine

Datum objave: 04.09.2023

Ministar prosvjete, znanosti, kulture i športa HNŽ-K, dr. sc. Rašid Hadžović, obratio se na manifestaciji povodom početka školske 2023./2024. godine, koja je održana u VI osnovnoj školi.



Obraćajući se učenicima, učiteljima i roditeljima/starateljima resorni ministar uputio je čestitku povodom nove školske godine. „Ovim putem učenicima, posebno prvačićima, svim učesnicima u odgojno-obrazovnom sistemu, roditeljima/starateljima, želim mnogo zdravlja i uspjeha u novoj školskoj godini. Dragi prvačići, od danas imate novog prijatelja, a to je učitelj ili učiteljica koji će vam dati nova znanja, a vi samo trebate da ih slušate i da učite. Siguran sam da će na osnovu znanja koja dobijete biti veoma uspješni. Mi ćemo učiniti sve što možemo da bi vama i vašim učiteljima i nastavnicima osigurali što bolje uslove“, kazao je resorni ministar.

Učenici i učitelji VI osnovne škole prigodnim programom obilježili su početak nove školske godine. Osim resornog ministra na manifestaciji se obratila i ravnateljica VI osnovne škole, Edna Isić-Balić, koja je učenicima poželjela sretan početak školske godine.

Tijekom današnje posjete ministar Hadžović obišao je učionice VI osnovne škole u kojima su tokom ljetnog raspusta izvršeni radovi postavljanja podova, koje je podržalo resorno Ministarstvo. Ravnateljica škole izrazila je  zahvalnost ministru Hadžoviću, na posjeti i iskazanoj potpori.

Galerija

copper hair extensions uk ancient chinese secret hair growth korean human hair wigs wig installation london people getting extensions hair wigs uk lavender kanekalon braiding hair stores that sell wigs near me hair wigs uk ombre brazilian hair weave the hair lounge london grays hair extensions
Projekti