Obilježen Dan JU Druge gimnazije Mostar

Datum objave: 26.04.2023

Ministar prosvjete, znanosti, kulture i športa HNŽ-K, dr. sc. Rašid Hadžović obratio se na manifestaciji povodom obilježavanja Dana Javne ustanove Druge gimnazije Mostar, koja je održana u dvorani Kulturnog centra „Kralj Fahd“ Mostar.U svom obraćanju ministar Hadžović uputio je čestitku ravnateljici, učenicima i profesorima povodom Dana škole. „Čast i zadovoljstvo mi je biti danas ovdje sa vama, na manifestaciji povodom obilježavanja Dana Javne ustanove Druge gimnazije Mostar. Ovo je škola sa dugogodišnjom tradicijom koja iz generacije u generaciju obrazuje izuzetno kvalitetne učenike na što smo veoma ponosni. Zato nam je dužnost da u saradnji nadležnih institucija, nastavnika i roditelja i staratelja našoj djeci omogućimo uslove za sticanje znanja i vještina na osnovu kojih će doprinositi prosperitetu naše domovine. Mi smo tu da vam u toku školovanja i dalje budemo podrška. Uvažena direktorice, učenici, zaposlenici i roditelji, u ime Ministarstva obrazovanja, nauke, kulture i sporta Hercegovačko-neretvanskog kantona i svoje lično ime, čestitam vam Dan škole“, kazao je resorni ministar.

Dan škole obilježen je raznovrsnim programom koji su pripremili učenici i profesori škole, a osim resornog ministra nazočnima se obratila i ravnateljica škole, Nejra Mušić.

Galerija

copper hair extensions uk ancient chinese secret hair growth korean human hair wigs wig installation london people getting extensions hair wigs uk lavender kanekalon braiding hair stores that sell wigs near me hair wigs uk ombre brazilian hair weave the hair lounge london grays hair extensions
Projekti