Ministar Hadžović nazočio programu „Dan otvorenih vrata“ na Univerzitetu „Džemal Bijedić“ u Mostaru

Datum objave: 25.04.2023

Ministar prosvjete, znanosti, kulture i športa HNŽ-K, dr. sc. Rašid Hadžović posjetio je Univerzitet „Džemal Bijedić“ u Mostaru u okviru programa „Dan otvorenih vrata“.



U prostorijama Mašinskog fakulteta, Univerziteta „Džemal Bijedić“ u Mostaru, upriličen je Dan otvorenih vrata za srednjoškolce i maturante. Maturanti su posjetili informativne pultove fakulteta, univerzitetskih studija, Kancelariju za međunarodnu saradnju, Univerzitetsku biblioteku i Uniju studenata, te prikupili više informacija o uvjetima za upis na određeni fakultet ili univerzitetski studij, o nastavnim planovima i programima, organizaciji i načinu izvođenja nastave, kao i o karijernim mogućnostima koje je moguće ostvariti nakon završetka studija na Univerzitetu “Džemal Bijedić” u Mostaru.  Također, maturanti su imali priliku obići  fakultete i univerzitetske studije u okviru kojih su posjetili  laboratorije, sale, institute, učionice i amfiteatre u kojim se izvodi nastava.

U okviru programa Dana otvorenih vrata, kolektiv Univerziteta „Džemal Bijedić“ u Mostaru je pozvao sve maturante da izborom odgovarajućeg studija na Univerzitetu izaberu pravu budućnost za sebe.

Galerija

copper hair extensions uk ancient chinese secret hair growth korean human hair wigs wig installation london people getting extensions hair wigs uk lavender kanekalon braiding hair stores that sell wigs near me hair wigs uk ombre brazilian hair weave the hair lounge london grays hair extensions
Projekti