Obilježen Dan Srednje medicinske škole Mostar

Datum objave: 07.04.2023

Ministar prosvjete, znanosti, kulture i športa HNŽ-K, dr. sc. Rašid Hadžović obratio se manifestaciji povodom obilježavanja Dana Srednje medicinske škole Mostar, koja je održana u Narodnom pozorištu u Mostaru.



U svom obraćanju ministar Hadžović uputio je čestitku ravnateljici, učenicima i nastavnicima povodom Dana škole. „Čast i zadovoljstvo mi je biti danas ovdje sa vama, na manifestaciji povodom obilježavanja Dana Srednje medicinske škole Mostar. Ovo je škola koja iz godine u godinu bilježi konstantan broj upisanih učenika u prve razrede i koja obrazuje izuzetno kvalitetan kadar. Osim učenika najkvalitetniji resurs ove škole njeni zaposlenici.

A vi dragi učenici, niste se odlučili za profesiju nego za jedan plemenit poziv kojeg ćete, siguran sam, obavljati na najbolji način. Mi smo tu da vam u toku školovanja i dalje budemo podrška i da vam osiguramo što bolje uvjete za obrazovanje. U ime Ministarstva obrazovanja, nauke, kulture i sporta HNK i svoje lično ime direktorici, zaposlenicima i učenicima želim sretan Dan Srednje medicinske škole Mostar“, kazao je resorni ministar.

Dan škole obilježen je raznovrsnim programom koji su pripremili učenici i nastavnici škole, a osim resornog ministra nazočnima se obratila i ravnateljica škole, Aida Tucović.

Galerija

copper hair extensions uk ancient chinese secret hair growth korean human hair wigs wig installation london people getting extensions hair wigs uk lavender kanekalon braiding hair stores that sell wigs near me hair wigs uk ombre brazilian hair weave the hair lounge london grays hair extensions
Projekti