Ministar Hadžović ugostio predstavnice RK Galeb

Datum objave: 05.04.2023

Ministar prosvjete, znanosti, kulture i športa HNŽ-K, dr. sc. Rašid Hadžović ugostio je članicu Upravnog odbora Manuelu Lulić-Zilić i igračice Rukometnog kluba Galeb. Tim povodom resornom ministru uručena je zahvalnica za potporu u radu i djelovanju RK Galeb.



Galeb je nastao je 1980. godine, a ime je dobio po prvom mlaznom avionu koji je iste godine proizveo nekadašnji privredni gigant – Soko. Nažalost, svoj rad Galeb je obustavio 2008. godine. Ideja o ponovnom radu i djelovanju Galeba došla je od bivših igračica, koje osim što su članice Upravnog odbora, obavljaju i trenerski posao s mladim rukometašicama. Klub je 23. veljače ove godine službeno otvorio vrata svojih prostorija.

Resorni ministar izrazio je dobrodošlicu i potporu članicama RK Galeb. „Izuzetno mi je drago što danas imam priliku ugostiti članice UO RK Galeb i mlade igračice. Povratak RK Galeba na sportsku scenu pozitivna je priča. U ime Ministarstva obrazovanja, nauke, kulture i sporta HNK i svoje lično ime čestitam bivšim igračicama što su napravile ovaj važan iskorak i ponovo počele s radom. U skladu svojim mogućnostima Ministarstvo će podržati ovu pozitivnu priču“, kazao je ministar Hadžović.

Jedan od ciljeva Rukometnog kluba Galeb nakon povratka na sportsku scenu je formiranje seniorskog tima i klub je na korak do ostvarenja cilja.

Članica UO RK Galeb, Manuela Lulić-Zilić zahvalila je resornom ministru na srdačnoj dobrodošlici i iskazanoj potpori. „Ovim putem, u ime RK Galeb zahvaljujem se resornom ministru na srdačnoj dobrodošlici i podršci koju nam je pružio. Nadam se da će RK Galeb koračati stazama uspjeha i da ćemo i dalje imati podršku resornog Ministarstva“, kazala je Lulić-Zilić.

Galerija

copper hair extensions uk ancient chinese secret hair growth korean human hair wigs wig installation london people getting extensions hair wigs uk lavender kanekalon braiding hair stores that sell wigs near me hair wigs uk ombre brazilian hair weave the hair lounge london grays hair extensions
Projekti