Dan JU Srednje građevinske škole Mostar

Datum objave: 04.04.2023

Ministar prosvjete, znanosti, kulture i športa HNŽ-K, dr. sc. Rašid Hadžović obratio se na Izložbi učeničkih radova povodom obilježavanja Dana JU Srednje građevinske škole Mostar, koja je održana u Centru za kulturu Mostar.



Nazočni su na izložbi mogli vidjeti radove učenika, i to tehničke crteže, projekte i makete nastale na smjerovima: arhitektonski tehničar, građevinsko - informatički i tehničar dizajner enterijera, kao i umjetničke slike i skulpture koje su djelo likovnih dizajnera – tehničara.

U svom obraćanju ministar Hadžović uputio je čestitku povodom Dana škole, kao i pohvale ravnateljici, nastavnicima i učenicima na uspješnoj organizaciji događaja. „Ovom prilikom upućujem iskrene čestitke povodom obilježavanja Dana škole Javne ustanove Srednje građevinske škole Mostar. Ovo je škola sa dugogodišnjom tradicijom koja iz generacije u generaciju obrazuje izuzetno kvalitetne učenike. S tim u vezi, dužnost nam da u saradnji nadležnih institucija, nastavnika i roditelja i staratelja našoj djeci omogućimo uslove za sticanje znanja i vještina na osnovu kojih će doprinositi razvoju naše domovine. U ime Ministarstva, obrazovanja, nauke, kulture i sporta HNK i svoje lično ime direktorici, zaposlenicima i učenicima čestitam na uspješnom radu i djelovanju i aktivnostima koje provode u JU Srednjoj građevinskoj školi Mostar i želim vam sretan Dan škole“, istakao je resorni ministar.

Osim resornog ministra nazočnima se obratila i ravnateljica škole, Sanela Mesihović.

Galerija

copper hair extensions uk ancient chinese secret hair growth korean human hair wigs wig installation london people getting extensions hair wigs uk lavender kanekalon braiding hair stores that sell wigs near me hair wigs uk ombre brazilian hair weave the hair lounge london grays hair extensions
Projekti