Dan Centra za djecu i omladinu s posebnim potrebama "Los Rosales" Mostar

Datum objave: 10.03.2023

Ministar prosvjete, znanosti, kulture i športa HNŽ-K, dr. sc. Rašid Hadžović obratio se na proslavi Dana Centra za djecu i omladinu s posebnim potrebama „Los Rosales“ Mostar povodom obilježavanja 26 godina uspješnog rada i djelovanja.



Resorni ministar kazao je kako su u Gradu Mostaru i Županiji-Kantonu ponosni zbog jednog ovakvog centra. „Čast mi je i zadovoljstvo što danas imam priliku da razgovaram sa štićenicima i zaposlenicima Centra 'Los Rosales'. Ponosan sam na rezultate koje konstantno postižete, a koji su prepoznati širom Bosne i Hercegovine i čestitam vam na tome. Ova ustanova za sve ove godine rada i postojanja pokazala je da uprkos mnogim izazovima našoj djeci pruža kvalitetan odgoj i obrazovanje. Nadam se da ćemo i u narednom periodu i dalje stvarati bolje uslove za odgoj i obrazovanje, rehabilitaciju i socijalizaciju osoba s invaliditetom“, kazao je ministar Hadžović.

Dan Centra obilježen je prigodnim kulturno-umjetničkim programom i radionicama koje su pripremili učenici i polaznici vrtića zajedno sa svojim učiteljima i odgajateljima, kao i sa vršnjacima iz redovitih škola i vrtića Grada Mostara.

„Već 26 godina koračamo i pokušavamo svakodnevnicu mladih i djece s poteškoćama učiniti ravnopravnom kao i svih ostalih članova ovoga društva, i to uz potporu naših partnera: Grada Mostara i Vlade HNŽ-a, te prijatelja Centra. Ove godine Dan Centra proslavljamo na drugačiji način pa su, pored kratkog programa u kojem sudjeluju djeca Centra, stigli i učenici redovnih škola i vrtića Grada Mostara u pratnji svojih odgajatelja, a koji će kroz športske, kreativne i likovne radionice družiti i obilježiti rođendan "Los Rosalesa“, kazala je ravnateljica Mirna Mezit.

Centar za djecu i omladinu s posebnim potrebama „Los Rosales“ Mostar osnovan je 1997. godine. Ova odgojno-obrazovna ustanova djeluje kroz nekoliko segmenata u kojima se odgajaju, obrazuju i socijalizuju i radno osposobljavaju djeca s lakšim, umjerenim i kombiniranim poteškoćama u psihofizičkom razvoju, uzrasta od 2 do 45 godina.

Galerija

copper hair extensions uk ancient chinese secret hair growth korean human hair wigs wig installation london people getting extensions hair wigs uk lavender kanekalon braiding hair stores that sell wigs near me hair wigs uk ombre brazilian hair weave the hair lounge london grays hair extensions
Projekti