Čestitka ministra Hadžovića povodom Svjetskog dana učitelja

Datum objave: 04.10.2021

Ministar prosvjete, znanosti, kulture i športa HNŽ-K, dr. sc. Rašid Hadžović uputio je čestitku povodom 5. listopada, Svjetskog dana učitelja.



„Poštovane/i učiteljice i učitelji, nastavnice i nastavnici, profesorice i profesori,

Iskreno Vam se zahvaljujem na posvećenosti, zalaganju i neizmjernom doprinosu u procesu odgoja i obrazovanja naše djece i što ste im najjači vjetar u leđa da sebe izgrade u uspješne mlade ljude i da ostvare svoje snove.

Naša obaveza je da zajedničkim snagama i dalje gradimo bolji obrazovni sistem i našim učenicima pružimo kvalitetno školovanje i sigurne temelje za budućnost. Važnost profesije učitelja ogleda se u prenošenju znanja i vještina našim učenicima, koji su osnov njihove budućnosti, ali i budućnosti cjelokupne društvene zajednice.

Uz iskrenu zahvalnost na zalaganju, radu i trudu koje ulažete u odgoj i obrazovanje naše djece čestitam Vam  Svjetski dan učitelja i želim mnogo uspjeha u daljem radu.“

copper hair extensions uk ancient chinese secret hair growth korean human hair wigs wig installation london people getting extensions hair wigs uk lavender kanekalon braiding hair stores that sell wigs near me hair wigs uk ombre brazilian hair weave the hair lounge london grays hair extensions
Projekti