Ministar Hadžović održao sastanak s veleposlanicom Republike Francuske u BiH

Datum objave: 16.03.2021

Ministar prosvjete, znanosti, kulture i športa HNŽ-K, dr. sc. Rašid Hadžović održao je sastanak s veleposlanicom Republike Francuske u Bosni i Hercegovini, Christine Toudic.  



Ministar Hadžović poželio je veleposlanici Toudic uspješnu misiju u Bosni i Hercegovini, izrazivši nadu da će suradnja s institucijama naše države biti kvalitetna i uspješna.

„Čast mi je što imam priliku ugostiti francusku ambasadoricu u Bosni i Hercegovini, Christine Toudic i razgovarati o obrazovnom sistemu u našem Kantonu, ali i drugim sektorima kao što su nauka, kultura i sport. Iskreno se nadam da ćemo na tragu primjera dobre prakse i u cilju osnaživanja partnerskih odnosa nastaviti i jačati dosadašnju saradnju, te pronaći modalitete poboljšanja obrazovnog procesa, ali i drugih oblasti“, istakao je ministar Hadžović.

Resorni ministar upoznao je veleposlanicu Toudic o načinu rada i djelovanja Ministarstva, obrazovnog sustava, te oblasti znanosti, kulture i športa u Hercegovačko-neretvanskoj županiji-kantonu.

Zahvalivši na srdačnom prijemu veleposlanica Toudic kazala je kako se nada da će suradnja između Ministarstva i Francuske ambasade u Bosni i Hercegovini biti intenzivnija putem različitih projekata za dobrobit društvene zajednice, posebno obrazovnog sustava.

Galerija

copper hair extensions uk ancient chinese secret hair growth korean human hair wigs wig installation london people getting extensions hair wigs uk lavender kanekalon braiding hair stores that sell wigs near me hair wigs uk ombre brazilian hair weave the hair lounge london grays hair extensions
Projekti