Potpisan Memorandum o razumijevanju s Nansen dijalog centrom Mostar

Datum objave: 10.11.2020

Ministar prosvjete, znanosti, kulture i športa HNŽ-K, dr. sc. Rašid Hadžović potpisao je Memorandum o razumijevanju s Nansen dijalog centrom Mostar. Sastanku s resornim ministrom, dr. sc. Hadžovićem nazočili su projekt menadžerice Nansen dijalog centra Mostar, Vanesa Galić i Gordana Aničić, te projekt menadžeri Norveške ambasade u BiH, Ognjen Grujić i Adin Ibišević.



Prepoznajući važnost kvalitetnog obrazovnog sustava koji se zasniva na poštivanju ljudskih prava, a koji je jedan od temelja društva koje nudi jednake mogućnosti za sve građane, bez obzira na nacionalne, vjerske, političke, spolne, socijalne pozadine ili pripadnosti, potpisnici Memoranduma će kao i do sada nastojati osnažiti suradnju u području obrazovanja, te obezbijediti kvalitenije uvjete rada u školama. Potpisani Memorandum, osnova je aktivnog djelovanja Ministarstva i Nansen dijalog centra Mostar za jačanje kapaciteta škola, kao i ostalih aktivnosti  projekta koje doprinose edukaciji nastavnog osoblja, potpori u radu učeničkih i roditeljskih vijeća.

Ministar Hadžović zahvalio se na dosadašnoj suradnji i potpori, te istakao da će aktivnosti koje provode Ministarstvo i Nansen dijalog centar Mostar zasigurno doprinijeti podsticanju integriranog obrazovanja u školama na području HNŽ-K.

Galerija

copper hair extensions uk ancient chinese secret hair growth korean human hair wigs wig installation london people getting extensions hair wigs uk lavender kanekalon braiding hair stores that sell wigs near me hair wigs uk ombre brazilian hair weave the hair lounge london grays hair extensions
Projekti