Ministar Hadžović čestitao Svjetski dan učitelja

Datum objave: 04.10.2020

Ministar prosvjete, znanosti, kulture i športa HNŽ-K, dr. sc. Rašid Hadžović uputio je čestitku povodom 5. listopada, Svjetskog dana učitelja.



„Poštovane/i učiteljice i učitelji, nastavnice i nastavnici, profesorice i profesori,

iskreno Vam se zahvaljujem na zalaganju, radu i trudu koje ulažete u odgoj i obrazovanje naše djece i što škole činite mjestima u kojima se djeca osjećaju sigurnim, sretnim i dobrodošlim. S obzirom da su znanje i odgoj koje svakodnevno prenosite našoj djeci temelj njihove budućnosti, ali i cjelokupnog društva, Vaša uloga u procesu odrastanja svakog djeteta je nemjerljiva.

Novi izazovi i okolnosti u procesu obrazovanja postavljaju i nove zahtjeve, ali zahvaljujući Vašem entuzijazmu, strpljenju i motivaciji uspješno ih prevazilazimo. Iskreno se nadam da ćemo u cilju realizacije kvalitetnog obrazovanja i formiranja kvalitetnih kadrova koji će biti na ponos svih nas i u narednom periodu zajednički djelovati.

Uz iskrenu zahvalnost za Vaš doprinos u procesu odgoja i obrazovanja naše djece, kreativnost i ljubav koje im pružate, čestitam Vam Svjetski dan učitelja i želim mnogo uspjeha u daljem radu.“

copper hair extensions uk ancient chinese secret hair growth korean human hair wigs wig installation london people getting extensions hair wigs uk lavender kanekalon braiding hair stores that sell wigs near me hair wigs uk ombre brazilian hair weave the hair lounge london grays hair extensions
Projekti