Ministar Hadžović u posjeti školama povodom nove školske godine

Datum objave: 07.09.2020

Ministar prosvjete, znanosti, kulture i športa Hercegovačko-neretvanske županije-kantona, dr. sc. Rašid Hadžović, povodom početka nove školske godine posjetio je „IV osnovnu školu“ Mostar i OŠ „Ivana Gundulića“ Mostar.



Prigodnim govorima ministar Hadžović, poželio je uspješan početak nove školske godine. „Danas je  jedan od najvažnijih dana ne samo za učenike, nego i za roditelje/staratelje, nastavnike i sve učesnike obrazovnog sistema. U vremenu izazova u kojem se nalazimo, zajedno trebamo pokazati hrabrost, volju, ali i strpljenje kako bi nastavni proces, u uslovima koje niko od nas nije želio, protekao što bolje. U ime Ministarstva obrazovanja, nauke, kulture i sporta HNK i svoje lično ime, svim akterima odgojno-obrazovnog sistema želim zdravlje i uspjeh u novoj školskoj godini. Našim dragim učenicima, posebno prvačićima, želim mnogo usvojenih znanja i da tokom svog obrazovanja nižu samo uspjehe. Da budu vrijedni i marljivi i da ih prati mnogo sreće i osmijeha“, kazao je ministar Hadžović.

Resorni ministar istakao je da su sve instrukcije i preporuke koje su poslane školama uredno ispoštovane.

Iako u drugačijim uvjetima, nego do sada, a poštujući epidemiološke mjere, organizirani su prigodni programi koje su priredili učenici i nastavnici „IV osnovne škole“ Mostar i OŠ „Ivana Gundulića“ Mostar.

Galerija

copper hair extensions uk ancient chinese secret hair growth korean human hair wigs wig installation london people getting extensions hair wigs uk lavender kanekalon braiding hair stores that sell wigs near me hair wigs uk ombre brazilian hair weave the hair lounge london grays hair extensions
Projekti