Regionalni mrežni Balkaton – Smarten up for the future

Datum objave: 10.07.2020

Vijeće za regionalnu suradnju (RCC) organizira prvo internetsko natjecanje na zapadnom Balkanu koje će pokrenuti digitalna inovativna i praktična poslovna rješenja. Regionalni mrežni Balkaton –Smarten up for the future ima za cilj pomoći građanima i poduzetnicima zapadnog Balkana da se oporave od posljedica pandemije COVID-19 koja je pogodila poduzeća i građane u prvom tromjesečju 2020. i povećati njihovu otpornost na takve globalne izazove.



Ovo takmičenje će okupiti mlade inovativne ljude, startap kompanije, centre za digitalnu inovaciju, naučne parkove, univerzitete, mala i srednja preduzeća i druge različite interesne grupe iz regiona zapadnog Balkana, kako bi zajednički radili i stvorili nove ideje i rešenja koja se mogu implementirati u cijelom regionu.

Polaznici Balkatona imat će priliku raditi s dodijeljenim mentorima na temelju odabira teme. Predložene teme za Balkaton su: pametni turizam, digitalna platforma za učenje i rješenje za plaćanja putem interneta. Za svaku od tematskih tema pobjednicima će biti uručena nagrada u iznosu od 10 000 EUR.

Prijave su otvorene od 1. do 12. jula 2020. godine do 12:00 sati po srednjoevropskom vremenu. Službena ceremonija dodjele nagrada bit će održana online 16. jula 2020. godine. Dodatne informacije dostupne su na https://www.rcc.int/balkathon

copper hair extensions uk ancient chinese secret hair growth korean human hair wigs wig installation london people getting extensions hair wigs uk lavender kanekalon braiding hair stores that sell wigs near me hair wigs uk ombre brazilian hair weave the hair lounge london grays hair extensions
Projekti