Ministar Hadžović u posjeti Srednjoj školi Konjic

Datum objave: 08.07.2020

Ministar prosvjete, znanosti, kulture i športa HNŽ-K, dr.sc. Rašid Hadžović posjetio je Srednju školu Konjic, u pratnji ravnateljice Enise Karkelje, gdje su u tijeku građevinski radovi u prostorijama namijenjenim za održavanje praktične nastave mašinske struke.Ministar prosvjete, znanosti, kulture i športa HNŽ-K, dr.sc. Rašid Hadžović posjetio je Srednju školu Konjic, u pratnji ravnateljice Enise Karkelje, gdje su u tijeku građevinski radovi u prostorijama namijenjenim za održavanje praktične nastave mašinske struke.

Izgradnja i adaptacija školskih prostorija još jedan je od projekata u kojem su Ministarstvo prosvjete, znanosti, kulture i športa HNŽ-K i Vlada HNŽ-K pomogli izvođenje radova i dali značajan doprinos.

Osim uspostavljanja i održavanja kvalitetne nastave, Ministarstvo prosvjete, znanosti, kulture i športa HNŽ-K na čelu sa ministrom Hadžovićem, ovakvim i sličnim projektima učenicima i nastavnim djelatnicima nastoji osigurati optimalne i suvremene uvjete za održavanje nastavnog procesa. Izvođenje građevinskih radova zahtjevan je projekat koji Ministarstvo u dogovoru s partnerima uspješno realizira, a koji će učenicima zasigurno omogućiti bolji standard školovanja.

Galerija

copper hair extensions uk ancient chinese secret hair growth korean human hair wigs wig installation london people getting extensions hair wigs uk lavender kanekalon braiding hair stores that sell wigs near me hair wigs uk ombre brazilian hair weave the hair lounge london grays hair extensions