Uručeni tableti Gimnaziji Mostar

Datum objave: 25.06.2020

Ministar prosvjete, znanosti, kulture i športa Hercegovačko-neretvanske županije-kantona, dr. sc. Rašid Hadžović i ravnatelj Nansen Dijalog Centra (NDC) Mostar, Elvir Đuliman, uručili su 28 tableta Gimnaziji Mostar.



Donacija tableta dio je programa organizacije Nansen Dijalog Centra, koja će olakšati rad učenicima i nastavnicima Gimnazije Mostar, te koristiti za ovladavanje znanjima i vještinama za pisanje projekata, a koji će se realizirati u školi ili lokalnoj zajednici.

„Prije svega želim da se zahvalim organizaciji Nansen Dijalog Centar na današnoj donaciji, kao i nedavnoj donaciji Srednjoj školi Stolac, za koje sam siguran da će koristiti našim učenicima i nastavnicima u obrazovnom procesu, kao i realizaciji različitih aktivnosti i projekata. Također, ovu priliku bih iskoristio da pozdravim i druge naše partnere da nam pomognu, kako bi i ostalim učenicima omogućili kvalitetnu nastavu“, kazao je ministar Hadžović.

Ravnatelj Đuliman izrazio je zadovoljstvo što je organizacija NDC u mogućnosti da ovakvom donacijom doprinese da učenici olakšano i redovito prate online nastavni proces, kao i aktivnosti koje se odvijaju u sklopu projekata NDC.

Osnovni cilj programa koji sprovodi Nansen Dijalog Centar je osvijestiti učenike o značaju društvene odgovornosti i angažiranosti, kako bi postali aktivni građani koji će osnažiti lokalne zajednice.

Haris Idriz, ravnatelj Gimnazije Mostar, uputio je zahvalnost resornom Ministarstvu i ministru Hadžoviću na velikoj potpori u realizaciji ovakvih aktivnosti zajedno sa NDC-om i ravnateljem Đulimanom koje doprinose samom procesu obrazovanja, učenicima i nastavnicima, kao i lokalnoj zajednici.

Galerija

copper hair extensions uk ancient chinese secret hair growth korean human hair wigs wig installation london people getting extensions hair wigs uk lavender kanekalon braiding hair stores that sell wigs near me hair wigs uk ombre brazilian hair weave the hair lounge london grays hair extensions
Projekti