Uručena zahvalnica BH Telecom – Direkciji Mostar

Datum objave: 10.06.2020

Ministar prosvjete, znanosti, kulture i športa HNŽ-K, dr. sc. Rašid Hadžović uručio je zahvalnicu direktoru BH Telecom – Direkcije Mostar, Adilu Šuti za izuzetan doprinos u realizaciji online nastave na području Županije-Kantona.Resorni ministar Hadžović, zahvalio je direktoru BH Telecom – Direkcije Mostar, Adilu Šuti, na iskazanoj solidarnosti i suradnji u realizaciji kvalitetne online nastave u razdoblju pandemije virusa COVID-19. „Kompanija BH Telecom sa svojim rukovodstvom je u proteklom periodu još jednom potvrdila da je društveno odgovorna kompanija, koja svojim aktivnostima doprinosi obrazovnom sistemu u našoj državi. Podrška koju je BH Telecom – Direkcija Mostar pružio svim učesnicima u obrazovnom sistemu na području našeg Kantona u periodu pandemije je nemjerljiva i iskreno se nadam da ćemo i u narednom periodu djelovati na tragu dosadašnje saradnje“, kazao je ministar Hadžović.

Kompanija BH Telecom u periodu pandemije virusa COVID-19 sprovela je niz aktivnosti, koje su omogućile nesmetano odvijanje online nastave na području HNŽ-K.

„BH Telecom ima zadovoljstvo što je u saradnji s Ministarstvom obrazovanja, nauke, kulture i sporta HNK, omogućio adekvatne uslove za kontinuiran proces izvođenja nastave na području Kantona. U proteklom periodu smo za veliki broj učenika na području Hercegovine obezbijedili besplatan pristup internetu i na taj način napravili sinergiju kako bi ovaj obrazovni sistem na opšte zadovoljstvo funkcionisao za vrijeme pandemije koronavirusa“, istakao je direktor Direkcije Mostar, Adil Šuta.  

Galerija

copper hair extensions uk ancient chinese secret hair growth korean human hair wigs wig installation london people getting extensions hair wigs uk lavender kanekalon braiding hair stores that sell wigs near me hair wigs uk ombre brazilian hair weave the hair lounge london grays hair extensions