Uručeni digitalni beskontakni toplomjeri predstavnicima predškolskih ustanova

Datum objave: 02.06.2020

Ministar prosvjete, znanosti, kulture i športa HNŽ-K, dr. sc. Rašid Hadžović, komandant Stožera civilne zaštite HNŽ-K, Adnan Faladžić i predstavnica UNDP-a, Božena Kaltak, predstavnicima predškolskih ustanova uručili su beskontaktne digitalne toplomjere.



Obzirom na poznatu situaciju koja se odnosi na pandemiju virusa COVID-19, resorni ministar Hadžović i komandant Stožera civilne zaštite HNŽ-K, Adnan Faladžić u suradnji sa međunarodnom organizacijom UNDP osigurali su beskontaktne toplomjere za sve predškolske ustanove i njihove organizacijske jedinice na području HNŽ-K.

„Prije svega želim da se zahvalim predstavnicima UNDP-a na uručenoj donaciji. Čast nam i zadovoljstvo što danas imamo mogućnost da našim predškolskim ustanovama uručimo toplomjere, ne samo centralnim jedinicama, nego i njihovim podružnicama, koji će pomoći da se na vrlo efektan način mjeri temperatura našoj djeci prilikom ulaska u predškolske ustanove, a u skladu s preporukama Zavoda za javno zdravstvo Federacije BiH, kao i Hercegovačko-neretvanskog kantona. Ovo je vrlo bitna donacija za sam proces djelovanja u predškolskim ustanovama i iskreno se nadam da će ova donacija olakšati Vaš rad“, kazao je ministar Hadžović.

Izrazivši zahvalnost predstavnicima UNDP-a, komandant Stožera civilne zaštite HNŽ-K, Adnan Faladžić kazao je da će donacija beskontaktnih toplomjera pomoći pri normalizaciji rada predškolskih ustanova na području Hercegovačko-neretvanskog kantona-županije.

Galerija

copper hair extensions uk ancient chinese secret hair growth korean human hair wigs wig installation london people getting extensions hair wigs uk lavender kanekalon braiding hair stores that sell wigs near me hair wigs uk ombre brazilian hair weave the hair lounge london grays hair extensions
Projekti