Obavijest za sve auto-škole s područja HNŽ-K

Datum objave: 11.05.2020

Obavještavaju se sve auto-škole s područja HNŽ/K da na temelju Naredbe Federalnog stožera/štaba civilne zaštite broj:12-40-6-148-154/20 od 29.04.2020. godine i Odgovora Županijskog/Kantonalnog stožera/štaba civilne zaštite broj:17-06-40-16-20-78-1/20 od 11.05.2020. godine (koje vam dostavljamo u privitku) je dozvoljen rad trgovina na veliko i malo koje vrše promet svih vrsta proizvoda, uslužnih djelatnosti, malih obrta u smislu zakona o obrtu i srodnim djelatnostima izvan shoping-tržnih centara.



U svezi s tim, obavještavamo vas da je dozvoljen rad auto-škola, uz osiguranje osobne zaštitne opreme (maske, rukavice, dezinfekcija prostora i vozila, poštivanje minimalnog razmaka ….), poštivanje ostalih higijensko epidemioloških mjera utvrđenih u naprijed navedenoj naredbi, te preporuka za sprječavanje infekcija Federalnog ministarstva zdravstva i Zavoda za javno zdravstvo Federacije BiH.

Također vas obavještavamo da su u narednih desetak dana u planu i ispiti za kandidate za vozače motornih vozila i kandidate za instruktore vožnje ako se steknu svi potrebni uvjeti o čemu ćete biti blagovremeno obavješteni.

Dokumenti

copper hair extensions uk ancient chinese secret hair growth korean human hair wigs wig installation london people getting extensions hair wigs uk lavender kanekalon braiding hair stores that sell wigs near me hair wigs uk ombre brazilian hair weave the hair lounge london grays hair extensions
Projekti