Ministarstvo HNŽ-K najavilo online platformu za izvođenje nastave u HNŽ-K

Datum objave: 16.03.2020

Ministar prosvjete, znanosti, kulture i športa HNŽ-K, dr. sc. Rašid Hadžović u cilju kvalitetnog provođenja aktivnosti koje se odnose na realizaciju online nastave, sastao se s predstavnicima predškolskih odgojno-obrazovnih ustanova HNŽ-K, predsjednicima Aktiva ravnatelja, ravnateljima Pegadoškog zavoda i Zavoda za školstvo i Sindikata.



Na sastanku se razgovaralo o uporabi jedinstvene online platforme putem koje će se odvijati nastavni proces u Hercegovačko-neretvanskoj županiji-kantonu, koja će obuhvatiti postavljanje nastavnog materijala, audio, video i pisanog sadržaja, koji će učenicima biti dostupni 24 sata. Online platforma  podrazumijevat će i kompletan nadzor na osnovu kojeg će biti evidentiran pristup učenika, ali i nastavnika. U cilju kvalitetnog provođenja online nastavnog procesa edukacija za nastavnike u svrhu korištenja platforme počet će u srijedu.

Galerija

copper hair extensions uk ancient chinese secret hair growth korean human hair wigs wig installation london people getting extensions hair wigs uk lavender kanekalon braiding hair stores that sell wigs near me hair wigs uk ombre brazilian hair weave the hair lounge london grays hair extensions
Projekti