Počinje projekat SPARK: Skilled Youth Empowered Communities

Datum objave: 16.10.2024

Organizacija British Council u Bosni i Hercegovini počinje realizaciju projekta SPARK: Skilled Youth Empowered Communities, koji je namijenjen srednjoškolcima s područja Grada Mostara, te im pruža priliku da kroz obuku iz oblasti razvoja i upravljanja projektima (Project Development and Management) i društvenih mreža (Social Media) razviju vlastite ideje koje će biti od koristi njihovoj zajednici.

Najbolje ideje bit će financirane malim grantovima.



Prijavi se na SPARK i ostavi svoj trag: POZIV ZA PROGRAM BRITISH COUNCILA DA POKRENEŠ SVOJU ZAJEDNICU

Hej srednjoškolci iz MOSTARA! Želite li da naučite kako da svoju ideju pretvorite u stvarnost i da je viralno predstavite na društvenim mrežama? Onda je program British Councila u BiH SPARK - Osnaženi mladi, osnažene zajednice…. za vas!

ŠTA DOBIVATE?

Besplatnu obuku iz Razvoja i upravljanja projektima  i Društvenih mreža koja će vas naučiti:

  • Kako da vaš projekt preživi i zasija (da, neke iskre ili SPARK-ice traju duže od reklama).
  • Savjete od stručne ekipe koja će vas pretvoriti u majstore društvenih mreža i da kreirate sadržaj koji će biti trend na svakom okupljanju.
  • Razvijanje vlastitih ideja u super cool projekte koji će zapravo pomoći vašoj zajednici jer vaše ideje zaslužuju šansu.
  • Grantove za vaše projekte (da, ovo je financijska potpora koja će vašu ideju lansirati u orbitu.
  • Nagrade za najbolje projekte – kao trofej za najcool ideju, uz priznanja i šanse za umrežavanje (tko zna, možda upoznate i buduće biznis partnere ili nove prijatelje usput.
  • Mentorstvo koje će vas voditi kroz finiš, kao da imate svog osobnog Life Coacha/Yodu!

Tko može da se prijavi?

Svi srednjoškolci uzrasta od 15 do 18 godina, iz Mostara, koji žele da naprave promjenu. Najvažnija je vaša motivacija i spremnost da primjenite naučeno i da uradite planirano.

Kako da se prijavite?

Prijavite se putem POVEZNICE https://forms.office.com/e/jQDrnCxUee
U prijavi nam napišite kratak opis svoje ideje i razlog zbog kojeg želite sudjelovati.

Prijave su otvorene do 28.10.2024. do 23:59 sati.

Obuka će se implementirati svake subote počevši od 9.11. do 15.12.2024., u razdoblju od 10 do 17 sati. Mjesto održavanja je u Mostaru. Obezbijeđen je ručak za sudionike.

copper hair extensions uk ancient chinese secret hair growth korean human hair wigs wig installation london people getting extensions hair wigs uk lavender kanekalon braiding hair stores that sell wigs near me hair wigs uk ombre brazilian hair weave the hair lounge london grays hair extensions
Projekti