Obavijest o dodjeli stipendija i subvencija smještaja u studentske domove za akademsku 2022./2023. godinu

Datum objave: 23.01.2023

Na temelju provedene natječajne procedure za dodjelu stipendija i subvencija smještaja u studentske domove redovitim studentima s područja Hercegovačko-neretvanske županije - kantona u akademskoj 2022./2023. godini, obavještavamo vas da su svi studenti koji su ispunili osnovne uvjete ostvarili pravo na stipendije ili subvencije u studentske domove.



Studenti koji su ostvarili pravo na stipendiju ili subvenciju smještaja u studentski dom dužni su pristupiti svom profilu na poveznici stipendije.monkshnk.gov.ba, preuzeti ugovor, isti isprintati u tri (3) primjerka i kao ugovorna strana potpisati vlastoručno kao na osobnoj iskaznici. Sva tri primjerka ugovora studenti su obvezni dostaviti na potpis i ovjeru od strane stipenditora (Ministarstva prosvjete, znanosti, kulture i športa HNŽ-K).

Studenti trebaju donijeti potpisane ugovore, u tri (3) primjera na ovjeru u zgradu Vlade HNŽ-K, Stjepana Radića 3, 88 000 Mostar,  i to u sljedećim terminima:

  • utorak (24.1.) - od 9:00 do 15:00 sati
  • srijeda (25.1.) - od 9.00 do 15:00 sati
  • četvrtak (26.1.) - od 9:00 do 15:00 sati

Spisak studenata koji nisu ispunili osnovne uvjete nalazi se u privitku, a isti u roku od pet (5) dana imaju pravo prigovora.

NAPOMENE:

Studenti su prilikom dostavljanja ugovora obvezni pokazati osobnu iskaznicu

Studenti koji uz prijavu nisu dostavili podatke o bankovnom računu, obvezni su iste dostaviti s ugovorom.

Studenti koji su potpisali s Ministarstvom ugovor o dodjeli stipendije/subvencije smještaja u studentski dom u nekoj od prethodnih godina, a prijavili su se na ovogodišnji natječaj, nastavljaju primati stipendiju/ subvenciju sukladno ranije potpisanom ugovoru.

Studenti koji su eventualno zaboravili pristupnu šifru profila istu mogu vratiti pomoću utvrđene procedure i korištene e-mail adrese.

 

Dokumenti

copper hair extensions uk ancient chinese secret hair growth korean human hair wigs wig installation london people getting extensions hair wigs uk lavender kanekalon braiding hair stores that sell wigs near me hair wigs uk ombre brazilian hair weave the hair lounge london grays hair extensions
Projekti