Ministar Hadžović ugostio trenera MNK Pionir iz Jablanice

Datum objave: 19.01.2023

Ministar prosvjete, znanosti, kulture i športa HNŽ-K, dr. sc. Rašid Hadžović održao je sastanak s trenerom Malonogometnog kluba Pionir, Adisom Halilhodžićem, povodom Športskog turnira koji će se održati 21. siječnja u sklopu obilježavanja 30 godina 44. Brdske brigade Jablanica. Tim povodom resornom ministru uručena je zahvalnica za potporu, doprinos i uspješnu suradnju u proteklom razdoblju.



 „Drago mi je što sam danas ugostio trenera Malonogometnog kluba Pionir i što sam čuo mnogo o njihovim rezultatima, planovima i ciljevima. Ministarstvo je tokom proteklog perioda nastojalo da podrži pozitivne priče i događaje na području našeg kantona. S tom praksom nastavili smo i dalje i odlučili podržati i ovaj turnir. Podržavanjem ovakvih aktivnosti promovišemo i bavljenje sportskim aktivnostima naše djece“, istakao je ministar Hadžović.

Na turniru će sudjelovati 8 ekipa s područja Hercegovačko-neretvanske županije-kantona, uzrasta 2012/2013. godište.

Trener Halilhodžić zahvalio je resornom ministru na srdačnoj dobrodošlici i potpori. „Ovim putem iskreno se zahvaljujem Ministarstvu prosvjete, znanosti, kulture i športa HNŽ-K i ministru Hadžoviću što je prepoznao naš rad i podržao aktivnosti koje radimo na prostoru Općine Jablanica. Čast nam je što je Ministarstvo ovogodišnji pokrovitelj turnira“, kazao je Adis Halilhodžić.

copper hair extensions uk ancient chinese secret hair growth korean human hair wigs wig installation london people getting extensions hair wigs uk lavender kanekalon braiding hair stores that sell wigs near me hair wigs uk ombre brazilian hair weave the hair lounge london grays hair extensions
Projekti