Realiziran projekat „Opremanje škole rashladnim uređajima, pergolom i zebrastim zavjesama“ u JU OŠ Gnojnice

Datum objave: 28.12.2022

Ministar prosvjete, znanosti, kulture i športa HNŽ-K, dr. sc. Rašid Hadžović obratio se na manifestaciji povodom realizacije projekta „Opremanje škole rashladnim uređajima, pergolom i zebrastim zavjesama“ u Javnoj ustanovi Osnovnoj školi Gnojnice, a koji je podržala Turska vojna misija u Bosni i Hercegovini.



Resorni ministar izrazio je zadovoljstvo realizacijom ovog projekta. „Čast mi je i zadovoljstvo što sam ovdje sa vama. Ovo je bitan događaj za sve nas, jer je realizovan projekat u  JU Osnovna škola Gnojnice koji će biti od koristi i našim učenicima i nastavnicima, ali i zbog činjenice da imamo priliku ugostiti naše prijatelje iz Turske. Nadam se da će još biti prilika za ovakve susrete u narednom periodu i da će se saradnja i dalje nastaviti“, kazao je resorni ministar.

Učenici i nastavnici JU Osnovne škole Gnojnice pripremili su zanimljiv program povodom realizacije projekta i u znak zahvalnosti Turskoj vojnoj misiji u Bosni i Hercegovini.

Ravnateljica JU OŠ Gnojnice, Sadeta Zlomužica istakla je zadovoljstvo realizacijom ovog projekta. „Ovaj projekat doprinijet će ugodnom ambijentu za rad naših učenika i učitelja. Zahvaljujemo se svim ljudima koji su podržali ovaj projekat. Vrata naše škole su vam uvijek otvorena, smatramo vas prijateljima i nadamo se nastavku saradnje“, kazala je Zlomužica.

Tijekom manifestacije nazočnima su se obratili i konzul Republike Turske u Mostaru, Jašar Ergun i šef Turske vojne misije u Bosni i Hercegovini, brigadir Mustafa Bujukoroglu.

Galerija

copper hair extensions uk ancient chinese secret hair growth korean human hair wigs wig installation london people getting extensions hair wigs uk lavender kanekalon braiding hair stores that sell wigs near me hair wigs uk ombre brazilian hair weave the hair lounge london grays hair extensions
Projekti