Održana prezentacija dosadašnjih rezultata i rada JU Kulturnog centra Mostar sjever

Datum objave: 22.12.2022

Ministar prosvjete, znanosti, kulture i sporta HNŽ-K, dr. sc. Rašid Hadžović obratio se na svečanosti povodom prezentacije dosadašnjih rezultata i rada JU Kulturnog centra Mostar sjever u Bijelom Polju. Resornom ministru uručena je zahvalnica za potporu u djelovanju Kulturnog centra.Resorni ministar istakao je da je Vlada HNK pokazala opredjeljenje proteklih godina da pomogne rekonstrukciju ovog Kulturnog centra. „Prepoznavajući značaj održavanja kulturnih, zabavnih i drugih društvenih aktivnosti  na ovom području, Ministarstvo i Vlada Hercegovačko-neretvanskog kantona imali su jasno opredjeljenje, a to je da pomognemo rekonstrukciju i djelovanje ove ustanove. U skoro dvije godine, koliko je prošlo od otvorenja Kulturnog centra, činjenice pokazuju da je ovo ustanova u kojoj se vrlo rado organizuju promocije knjiga, sevdah festivali, folklorni koncerti i mnogi drugi događaji. S tim u vezi, direktoru Centra, gospodinu Elvedinu Mujanu i njegovim saradnicima upućujem iskrene čestitke za ostvarene rezultate. S jasnom vizijom, znanjem, željom i htijenjem siguran sam da će Centar i u narednom periodu biti mjesto gdje će se ne samo održavati kulturni događaji, nego i mjesto stvaranja i održavanja prijateljstava i saradnji koji su nam u izazovnim vremenima itekako potrebni“, kazao je resorni ministar.

Projektovanju i rekonstrukciji Kulturnog centra u Bijelom Polju prsitupilo se još 2018. godine, a svečano otvaranje obnovljene institucije održalo se 28. veljače 2021. godine. Rekonstrukcija objekta rezultirala je velikom salom sa balkonima sa 350 sjedišta, izradom suvremenog sustava video nadzora, osvjetljenja, opreme i sl.

Rezultate i rad JU Kulturnog centra Mostar sjever prezenitirao je ravnatelj, Elvedin Mujan. Na svečanosti su nazočili brojni gosti i zvanice iz kulturnog, društvenog, političkog i vjerskog života Grada Mostara i HNŽ-K.

Galerija

copper hair extensions uk ancient chinese secret hair growth korean human hair wigs wig installation london people getting extensions hair wigs uk lavender kanekalon braiding hair stores that sell wigs near me hair wigs uk ombre brazilian hair weave the hair lounge london grays hair extensions
Projekti