Obilježen Dan škole u Osnovnoj školi Čerin u Čitluku

Datum objave: 18.10.2021

Ministar prosvjete, znanosti, kulture i športa HNŽ-K, dr. sc. Rašid Hadžović obratio se na manifestaciji povodom obilježavanja Dana škole u Osnovnoj školi Čerin u Čitluku.



Dan škole obilježen je raznovrsnim programom i performansima koje su pripremili učenici i nastavnici škole.

Nazočnima se obratio ministar Hadžović, uputivši čestitke povodom Dana škole, te pohvale ravnatelju, nastavnicima i učenicima na uspješnoj organizaciji događaja. „Ovom prilikom upućujem zahvalnost roditeljima, starateljima i svim zaposlenicima u odgojno-obrazovnom procesu na zalaganju i iskazanom strpljenu, u godini koja nije bila nimalo jednostavna. Iskreno se nadam da se će se nastava u ovoj školskoj godini odvijati regularno, onako kako smo počeli. Nadam se da ćemo budućim projektima svim učesnicima u nastavnom procesu osigurati što bolje uslove za rad, jer to zaslužuju i naši učenici i zaposlenici“, istakao je resorni ministar.

Ministar Hadžović uručio je zahvalnicu umirovljenoj učiteljici Dubravki Soldo. Ravnatelj Osnovne škole Čerin izrazio je zahvalnost na posjeti i potpori resornog Ministarstva.

Galerija

copper hair extensions uk ancient chinese secret hair growth korean human hair wigs wig installation london people getting extensions hair wigs uk lavender kanekalon braiding hair stores that sell wigs near me hair wigs uk ombre brazilian hair weave the hair lounge london grays hair extensions
Projekti