Počinje projekat SPARK: Skilled Youth Empowered Communities

Datum objave: 16.10.2024

Organizacija British Council u Bosni i Hercegovini počinje realizaciju projekta SPARK: Skilled Youth Empowered Communities, koji je namijenjen srednjoškolcima s područja Grada Mostara, te im pruža priliku da kroz obuku iz oblasti razvoja i upravljanja projektima (Project Development and Management) i društvenih mreža (Social Media) razviju vlastite ideje koje će biti od koristi njihovoj zajednici.

Najbolje ideje bit će financirane malim grantovima.



Prijavi se na SPARK i ostavi svoj trag: POZIV ZA PROGRAM BRITISH COUNCILA DA POKRENEŠ SVOJU ZAJEDNICU

Hej srednjoškolci iz MOSTARA! Želite li da naučite kako da svoju ideju pretvorite u stvarnost i da je viralno predstavite na društvenim mrežama? Onda je program British Councila u BiH SPARK - Osnaženi mladi, osnažene zajednice…. za vas!

ŠTA DOBIVATE?

Besplatnu obuku iz Razvoja i upravljanja projektima  i Društvenih mreža koja će vas naučiti:

  • Kako da vaš projekt preživi i zasija (da, neke iskre ili SPARK-ice traju duže od reklama).
  • Savjete od stručne ekipe koja će vas pretvoriti u majstore društvenih mreža i da kreirate sadržaj koji će biti trend na svakom okupljanju.
  • Razvijanje vlastitih ideja u super cool projekte koji će zapravo pomoći vašoj zajednici jer vaše ideje zaslužuju šansu.
  • Grantove za vaše projekte (da, ovo je financijska potpora koja će vašu ideju lansirati u orbitu.
  • Nagrade za najbolje projekte – kao trofej za najcool ideju, uz priznanja i šanse za umrežavanje (tko zna, možda upoznate i buduće biznis partnere ili nove prijatelje usput.
  • Mentorstvo koje će vas voditi kroz finiš, kao da imate svog osobnog Life Coacha/Yodu!

Tko može da se prijavi?

Svi srednjoškolci uzrasta od 15 do 18 godina, iz Mostara, koji žele da naprave promjenu. Najvažnija je vaša motivacija i spremnost da primjenite naučeno i da uradite planirano.

Kako da se prijavite?

Prijavite se putem POVEZNICE https://forms.office.com/e/jQDrnCxUee
U prijavi nam napišite kratak opis svoje ideje i razlog zbog kojeg želite sudjelovati.

Prijave su otvorene do 28.10.2024. do 23:59 sati.

Obuka će se implementirati svake subote počevši od 9.11. do 15.12.2024., u razdoblju od 10 do 17 sati. Mjesto održavanja je u Mostaru. Obezbijeđen je ručak za sudionike.

Projekti