Čestitka ministra Velagića povodom Svjetskog dana učitelja

Datum objave: 05.10.2024

Ministar prosvjete, znanosti, kulture i športa HNŽ-K, prof. dr. Adnan Velagić uputio je čestitku povodom 5. listopada - Svjetskog dana učitelja.



„U izuzetno teškoj situaciji, koja je zadesila našu Županiju-Kanton, danas, simbolično, čestitkom obilježavamo Dan učitelja. Poštovani odgajatelji, učitelji, nastavnici i profesori, izražavam vam zahvalnost za posvećenost, rad, ustrajnost i potporu koju pružate našim učenicima.  Vaša uloga u našem društvu je od izuzetnog značaja, jer našim učenicima dajete znanja i vještine koji su temelj njihove budućnosti, kao i budućnosti naše zajednice. Vi ste našoj djeci i učitelji, drugi roditelji i staratelji, prijatelji, a to znači osim što im prenosite znanja, usađujete im dobre navike, unosite toplinu i radost u školsko okružje i zato na ovaj dan posebno ističemo vaš rad.

Cijeneći vaš poziv i ulogu koju imate u odgoju i obrazovanju, u ime Ministarstva prosvjete, znanosti, kulture i športa HNŽ-K i svoje lično ime, čestitam vam 5. listopad – Svjetski dan učitelja!“

Projekti