Ministar Velagić ugostio ravnatelje institucija kulture

Datum objave: 30.11.2023

Ministar prosvjete, znanosti, kulture i športa HNŽ-K, prof. dr. Adnan Velagić održao je sastanak s ravnateljima institucija kulture na kojem su nazočili Emir Spahić, ravnatelj Narodnog pozorišta u Mostaru, Edin Kmetaš, ravnatelj Pozorišta lutaka Mostar, Asim Krhan, ravnatelj Muzeja Hercegovine, Senad Suljić, ravnatelj Centra za kulturu Mostar i Omer Mičijević, ravnatelj Narodne biblioteke Mostar.



Resorni ministar istakao je da je cilj Ministarstva da i dalje podržava djelovanje ovih institucija. „Čast i zadovoljstvo mi je što sam ugostio ravnatelje institucija kulture i što smo danas imali priliku razmijeniti stavove i mišljenja o njihovom radu i djelovanju. Uzimajući u obzir činjenicu da je djelovanje ovih institucija izuzetno važno, naše opredjeljenje je da u narednom razdoblju nastavimo podržavati njihove projekte i aktivnosti, a Ministarstvo će u koordinaciji s institucijama kulture nastojati unaprijediti našu suradnju“, kazao je resorni ministar.

Ravnatelji institucija upoznali su resornog ministra o dosadašnjim i narednim aktivnostima, te iskoristili priliku da razgovaraju o drugim otvorenim pitanjima, idejama i prijedlozima koji se odnose na djelovanje njihovih institucija, te zahvalili ministru Velagiću na srdačnoj dobrodošlici i poželjeli sreću i mnogo uspjeha u radu.

Sastanak je zaključen spremnošću za nastavak suradnje i zajedničku realizaciju aktivnosti i projekata.

Projekti