Ministar Hadžović održao sastanak s predsjednikom „BZK Preporod“ Stolac

Datum objave: 07.03.2023

Ministar obrazovanja, nauke, kulture i sporta HNK, dr. sc. Rašid Hadžović održao je sastanak s predsjednikom „BZK Preporod“ Stolac, Zlatkom Hadžiomerovićem. Tom prilikom resornom ministru uručena je zahvalnica za nesebičnu podršku u radu „BZK Preporod“ Stolac.Učesnici sastanka razgovarali su o dosadašnjoj saradnji, radu i djelovanju BZK Preporod Stolac.

Resorni ministar izrazio je zadovoljstvo dosadašnjom saradnjom i naglasio da je cilj Ministarstva da u skladu sa svojim mogućnostima podržava BZK Preprod Stolac. „Čast mi je što sam danas ugostio predsjednika ove organizacije. Svjesni značaja djelovanja BZK Preprod Stolac opredjeljeni smo da kroz različite aktivnosti podržavamo njihov rad. Koristim priliku da gospodinu Hadžiomeroviću čestitam na dosadašnjem radu“, kazao je ministar.

Hadžiomerović je upoznao resornog ministra o dosadašnjim i narednim aktivnostima i zahvalio na podršci i gostoprimstvu.

„Koristim priliku da se na ovaj način zahvalim ministru Hadžoviću za nesebičnu podršku u radu BZK Preporod Stolac. Svih ovih godina bez njegove podrške mi ne bi mogli funkcionisati. Večeras je u Narodnoj biblioteci Mostar promocija knjige Društveni razvoj Stoca od 1918-1941. godine, čije je izdavanje podržao ministar Hadžović. Ovim prilikom još jednom mu se zahvaljujem i u svoje lično ime i u ime Preporoda“, kazao je Hadžiomerović.

Projekti