Obavijest o dodjeli stipendija i subvencija smještaja u studentske domove za akademsku 2022./2023. godinu

Datum objave: 23.01.2023

Na temelju provedene natječajne procedure za dodjelu stipendija i subvencija smještaja u studentske domove redovitim studentima s područja Hercegovačko-neretvanske županije - kantona u akademskoj 2022./2023. godini, obavještavamo vas da su svi studenti koji su ispunili osnovne uvjete ostvarili pravo na stipendije ili subvencije u studentske domove.Studenti koji su ostvarili pravo na stipendiju ili subvenciju smještaja u studentski dom dužni su pristupiti svom profilu na poveznici stipendije.monkshnk.gov.ba, preuzeti ugovor, isti isprintati u tri (3) primjerka i kao ugovorna strana potpisati vlastoručno kao na osobnoj iskaznici. Sva tri primjerka ugovora studenti su obvezni dostaviti na potpis i ovjeru od strane stipenditora (Ministarstva prosvjete, znanosti, kulture i športa HNŽ-K).

Studenti trebaju donijeti potpisane ugovore, u tri (3) primjera na ovjeru u zgradu Vlade HNŽ-K, Stjepana Radića 3, 88 000 Mostar,  i to u sljedećim terminima:

  • utorak (24.1.) - od 9:00 do 15:00 sati
  • srijeda (25.1.) - od 9.00 do 15:00 sati
  • četvrtak (26.1.) - od 9:00 do 15:00 sati

Spisak studenata koji nisu ispunili osnovne uvjete nalazi se u privitku, a isti u roku od pet (5) dana imaju pravo prigovora.

NAPOMENE:

Studenti su prilikom dostavljanja ugovora obvezni pokazati osobnu iskaznicu

Studenti koji uz prijavu nisu dostavili podatke o bankovnom računu, obvezni su iste dostaviti s ugovorom.

Studenti koji su potpisali s Ministarstvom ugovor o dodjeli stipendije/subvencije smještaja u studentski dom u nekoj od prethodnih godina, a prijavili su se na ovogodišnji natječaj, nastavljaju primati stipendiju/ subvenciju sukladno ranije potpisanom ugovoru.

Studenti koji su eventualno zaboravili pristupnu šifru profila istu mogu vratiti pomoću utvrđene procedure i korištene e-mail adrese.

 

Dokumenti

Projekti